Dali by ste si urobiť linku na mieru do Poľska?

Ahojte.mame moznost si dat v polsku urobit linku za maximalne 2OOOOsk.manzel je za a ja som proti kvoli tomu ze ked sa mi nieco nedajboze pokazi(aj to sa moze stat)ci mi to dotycny poliak pride opravit az z polska =-) podotykam ze ja trvam na tom aby sme dali urobit tu u mas jednemu drevarskemu ucilistu(samozrejme by ju robili majstri)za 4OOOOsk.ako by ste sa vy rozhodli? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja odpoved na tvoju otazku: NIE.
Odpovedať
nie nedal
Odpovedať
NIE
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dali urobit v PL, prisiel Poliak pomeral nam kuchynu, pytal sa kde ake dvierka (klasicke otvaracie dvojkridlove,jednokridlove alevo tie co sa zatvaraju zhora dole) chceme. Poradil kde sa ake hodia (ci so sklom ci bez), za mesiac bola kuchynka linka hotova, prisiel, namontoval (kedze nemame novy dom, steny krive...mal co robit) zobral prachy a odisiel. Po case si mamka zmyslela, ze niektore dvierka by sa jej pacili v svetlom prevedeni. Zavolala mu (mala vizitku), nadiktovala mu ktore dvierka chce svetle (on mal nasu linku asi niekde nakreslenu, lebo nepotrebovala ani rozmery). Priviezol nam dvierka az domov, zistil, ze sme chceli tie co su 80 cm a on urobil 60 cm, tak nam ich nechal (neplatili sme za nich) a na dalsi tyzden prisiel a doniesol urobene uz dobre dvierka. :-) Nas vysla linka aj s namontovanim 40 000 ,ale to je rohova kuch. linka. Takze ja by som si dala :)
Odpovedať
Profilova fotka
U overeneho by som si dala.Napr. kamaratka si dala si pred 4rokmi a je spokojna.Dala polovicnu cenu.Takze moja odpoved je,ze dala,ale nie u hocijakeho. ;-)
Odpovedať
V nijakom prípade. Videla som takú kuchyňu naživo, resp. vídam ju. Mala by som ju odfotiť a všetky detaily. :-p
Odpovedať
Ja mam kuchynsku linku na mieru robenu od Poliakov, vysla ma na 3000 eur, je dost velka a presne taka aku som si predstavovala. Vysla ma az o 500 eur menej ako najlacnejsia ponuka z BA. Ja som za. 8-)
Odpovedať
Ja neviem, skor asi nie. Suseda ma, ukazovala mi nedavno, je spokojna, chlapik prisiel, pomeral, urobil. Cenu neviem.
Odpovedať
....my momentálne čakáme na Poliaka ktorý príde až k nám premeria a hneď nacení....samozrejme,že som si dala urobiť 2 x ponuku aj tu na Slovensku takže uvidíme aký vznikne cenový rozdiel a podľa toho sa rozhodneme.....
Odpovedať
nie, nedala
Odpovedať
Profilova fotka
:-D susedia si dali zamerať linku od poliaka. prišiel k nim domov opitý ako doga. meral meral a ked odchadzal len mu povedali že nech už ani nechodi.Nakoniec to urobili slovaci.Ale tak ako všade aj v poľsku su dobrí aj tý iný odbornici.treba si len spravne vybrať.Osobne ale beriem našich ľudi.
Odpovedať
Ano,dala.Moja mama ma a je spokojna!
Odpovedať
Článok sa načítava...
jednoznacne dal... osobne skusenosti... slovaci si za nejaky vymysleny "atyp" ked chces nieco ine vypytaju nenormalne peniaze. A co sa tyka slovenskych obchodov 90% predava nabytky z polska a tych 10% ich aj tak vyraba z polskeho materialu... Len tie slovenske ceny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ee v ziadnom pripade
Odpovedať
nie nedala!!!
Odpovedať
nie!
Odpovedať
Referencie, referencie, referencie...= kvalita a čo sa týka cien, žiaľ u nás naši "akožemajstri" fakt nevedia čo pýtať. Kľudne aj Poliak...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som si asi nedala, lebo som z juhozapadu SR a zda sa mi to podivne tak daleko si to davat robit, ale ak niekto byva na severe, preco nie...paprosi sa najdu vsade...a teda samozrejme aj sikovni majstri.... ale pri tych rozpoctoch, co si dala, ci uz 20 alebo 40 tisic, tak to uz by mi asi bolo jedno.... :-)
Odpovedať
asi dala, suseda má veľkú kuchynskú linku od Poliaka, urobená presne na mieru, používa ju už niekoľko rokov a žiaden problém
Odpovedať
Nie,nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
no vzhľadom na to, že možno aj viac ako polovica predávaného tovaru na SR je Made in Poland a zbytok aspoň nejaká časť, či polotovar, tak by som to asi neriešila....
Odpovedať
Profilova fotka
s kolegom sme doviezli pre naše rodiny linky z Poľska a 5 rok sú v pohode. Naopak mojej mame robili linku v Decodome na Slovensku a majstri čo ju montovali mali šťastie, že som nebol doma lebo montáž bola hrozná tak neviem ale osobne by som si linku z Poľska doviezol. Ale len od overeného výrobcu ,ktorého poznám .
Odpovedať
ahoj ja som slovak a robim linky v pl..
Odpovedať
Ja mám kuchynskú linku z PL a som s ňou spokojná. Určite by som dala na referencie, pretože zlý výrobca sa môže nájsť ako na Slovensku, tak aj v Poľsku 8-) .
Odpovedať
My sme si dali v N. targu urobit na mieru, sme spokojní, cena bola super aj kvalita v pohode.
Odpovedať
veď aj na slovensku predávajú poľské linky ani nevieš akú kúpiš, takže to je jedno,záleží u akého výrobcu, asi áno. ;-)
Odpovedať
ja som tiez z financnych dovodov uvazovala o linke z polska, nakoniec sme sa rozhodli pre ikeu. cela linka nas stala do 1200 eur a je presne taka aku som chcela :) urcite by sa dala aj za menej, ale ja som dala vsetky skrinky suflikove a tie su pochopitelne drahsie. takze ked pre mna uspora, tak skor ta ikea ako polsko. aj kvoli reklamaciam, v ikey mas zaruku 20r.
Odpovedať
Profilova fotka
Sestra má z Decodomu takmer za 100.000,- Sk (veľkú) a aj peknú. Kolegyňa si dala urobiť v PL za 35.000,- o máličko menšiu. Má ju síce len mesiac, no je veľmi precízne urobená, pekná, dotiahnutá do najmenších detailov. Ja by som si dala vyrobiť v PL, ale musela by som vidieť jeho výrobky. Inak nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?