Dá sa vstavať klasická hlboká kombinovaná chladnička?

nerada by som prišla totiž o hĺbku chladničky pri tých origoš vstavaných. Má to tak niekto riešené? Koľko cm navyše to potom na hĺbku prípadne potrebovalo (myslím keď sa tam osadili trebárs dvierka z linky). Má to nejaké veľké nevýhody? Potešia aj vaše foto =-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem si predstavit akym sposobom by sa riesili dvierka. Vstavane chladnicky maju specialne uchyty na dvere...
Odpovedať
Profilova fotka
@smajliicka skôr by som povedal obstavať, lebo na klasickú ako píše madein nenamontujete drevené čielko. taktiež bude musieť byť vysunutá (podľa typu aj 100mm) pred skrinky aby sa Vám dali otvárať dvere - ak máte zásuvky v chladničke, musíte dvierka otvoriť o viac ako 90 stupňov inak ich nevytiahnete a taktiež police pri umývaní atď. Ďalšia vec je vetranie - vstavaná je na to vstavanie prispôsobená, klasická nie a treba prispôsobiť skrinky.
Odpovedať
Profilova fotka
Volne stojaca chladnicka nesmie byt v skrinke - musi byt dostatocne vetrana, inak zhori kompresor..... No a urobit skrinku brutal velku bez zadnej steny iba s nejakymi rozperami vzadu a otvarat najskor dvierka na skrinke a potom chladnicku je hlupost, lebo ako pise madein dvierka na chladnicku neprichytis. Dalsia nevyhoda je, ak je chladnicka pri stene, tak potrebujes ovela vacsi rozmer, lebo aby si pri otvoreni dokazala vytiahnut zasuvky mrazaka-ak je teda chladnicka s mrazakom. Dvierka musis otvorit do vacsieho uhla......takze maximalne obstavat.
Odpovedať
dakujem a daju sa zohnat vstavane chladnicky aj hlbsie ako tych cca 55 cm?
Odpovedať
@smajliicka nie,kedze je vstavana je urcena do kuchynskej linky a ta ma hlbku 60cm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Podľa mojich skúsenosti a názoru ,, všetko sa dá" len treba trochu pohnúť rozumom a zohnať niekoho šikovného. Otázka je či to stojí za to? Dvierka sa dajú na chladničku prichytiť pohyblivým kĺbom a v prípade že sa ,, obstavá treba ponechať medzeru na strane pántov podľa toho ako si to vyžaduje otváranie. Ako vravím treba šikovného človeka. Chladenie môže byť problém ale dá sa to riešiť prídavným chladením čo mi však pripadá už prehnané. :-) Riešenie moje: Predaj starej chladničky a zakúpenie novej na ktorú sa dobre pozerá prípadne vstavanej ktorá všetko vyrieši.:-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@smajliicka ja mám obostavanu americkú chladničke - tiez som si nevedela predstavit, že by som sa vzdala veľkej chladničky v prospech tých prtavych vstavanych. Aj do tejto americkej sa ledva ledva všetko zmestí. Skús si pozriet v mojom albume, aj ked asi to moc vidieť nebude, kedže som sa na to nezameriavala. Ale obstaranie sa to dá pekne, to vysunutie trosku dopredu vonkoncom nevadi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?