Dá sa spraviť takáto vidiecka kuchyňa?

Ahojte, mám predstavu o kuchyni a neviem či sa dá zhotoviť. Kuchyňa by mala byť dlhá 2m a mala by vyzerať ako komoda. Vo vnutri by bol skrytý malý bojler, ktorý by zásoboval aj kúpeľňu, a malá chladnička. Na vrchu drez. Dizajn ako na fotkách. Kto by mi to vedel prosím zhotoviť? Ďakujem za rady.
Odpovedať
treba kontaktovať nejakého stolára od vás z mesta :) on vyrobí a potom stačí už iba nejako šikovne natrieť aby kuchyňa vyzerala, že má trochu viac rokov ako má v skutočnosti.
Odpovedať
@fragmo som myslela, že som si už vymyslela blbosť. Ale ozaj nemáme kde dať bojler a nechcem ho mať v priestore. Snáď sa to bude dať ponapájať tak, ako potrebujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@nadedine šikovný stolár vie všetko spraviť. Z kade pochádzaš? Vôbec si si nevymyslela blbosť práve naopak je to veľmi zaujímavé riešenie. Tak snáď sa ti podarí nájsť osobu, ktorá ti to bude vedieť zhotoviť:-)
Odpovedať
@nadedine mna robia kuchynu v rcnabytok.sk. Mne sice robia taku standardnu "modernu" ale viem ze sa specializuju aj na vidiecke a rustikalne kuchyne. napr toto je z ich webu
Odpovedať
Profilova fotka
Preco by sa nemala dat spravit. Staci sikovny stolar a spravi ti skrinky ake len chces. Treba vsak ratat s tym, ze to bude nieco stat, kedze to bude prakticky na zakazku
Odpovedať
Vôbec to nie je blbosť, práveže čím ďalej tým viac začínajú byť takéto kuchyne modernejšie takže v nejakom lepšom kuchynskom štúdiu by ju aj mohli mať v ponuke.
Odpovedať
@nadedine no ale do tej skrinky ti moc velky bojler nevojde. Odhadujem, ze 80 litorvy LTT a este aj chladnicka? Tiez tak do 80 litrov.
Odpovedať
@janina744 kuchynu potrebujem na chalupu, tá je v okrese Skalica a ja tam vôbec nikoho nepoznám, kto nám bude realizovať naše nápady. Chalúpka potrebuje naozaj veľkú rekonštrukciu.
Odpovedať
@zita19 nie je to kuchyňa na denné používanie. To by som asi nezvládla. Takúto kuchyňu chcem dať na chalupu. Veľa miesta tam nie je a potrebujem skryť tie veci do kuchyne. Nepotrebujem tam ani úložný priestor, máme veľký kredenc kde bude všetko uložené. Takže 2 m budú len na ten bojler a chladničku.
Odpovedať
dá sa spraviť. no na druhej strane mi to skôr príde ako štýlovka a nemá moc čo do funkčnosti - ako už napísala @nadedine. moc praktičnosti v nej teda aspoň ja nevidím. buď by som sa obrátil na nejakého stolára, či by vedel takú vyrobiť alebo sa poobzeral poriadne po štúdiách, aj oni by mohli mať obdobné
Odpovedať
@nadedine V Skalici su drevari na Pivovarskej ulici. To je tam kde je trznica. Inak jeden taky znamejsi nabytkar v okrese je p. Brisuda. V Ktorej dedinke to je ?
Odpovedať
@17juraj17 ďakujem pekne za rady :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nadedine Fúha tak v tom okolí nepoznám ani ja nikoho. Bohužiaľ, myslela som si, že ti budem vedieť poradiť ale vôbec neviem :-| No držím palce aby si takého človeka našla, ktorý ti bude vedieť zrekonštruovať chalúpku
Odpovedať
Profilova fotka
Šikovných stolárov je kopec, podľa mňa si treba skôr vytvoriť samostatnú diskusiu, že hľadáš stolára zo svojho okolia a isto sa niekto nájde. Osobne nepoznám nikoho takého, ale ak by som na niekoho natrafil, dám ti vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
Takúto kuchyňu už nájdeš aj v obchode, ja som v ikei videl minimálne dve také, ešte aj s tou takou retro trúbou, teraz to veľa ľudí zháňa..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?