Dá sa plynová varná doska napojiť na plynovú bombu?

Profilova fotka
Nemáme možnosť napojiť sa na plyn, ale keďže bude krásna nová kuchyňa, chcela by som ju s varnou doskou. Rozhodujem sa ešte medzi plynovou a elektrickou...PORAĎTE =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som varil na kazdom type a indukciu by som uz nemenil za nic na svete.
Odpovedať
Áno, plynová varná doska sa dá pripojiť aj na plynovú bombu, len k tej doske musia byť pribalené trysky určené na propán-bután - informujte sa u predajcu. A potom umiestnenie bomby má svoje zásady, že nemôže byť umiestnená v tej istej miestnosti ako doska, miestnosť s bombou musí byť vetraná atď. Voľba medzi plynovou a elektrickou, tak elektrická - indukčná.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano da len nevidim v tom ziadnu vyhodu... A greba mat aspon dve flase, jednu zaloznu... Ak teda nechcete aby vam uprosted varenia nedelneo obeda dosla napln...ked nemate plyn dajte si indukciu. My plyn mame no aj tak som dal indukciu. Predtym sme varili na plyne, indukcia nam viac vyhovuje.
Odpovedať
V novej kuchyni indukcia,,, čisté, bezpečné, ekonomické.
Odpovedať
dá sa napojiť tak ako písali ale nemusíš sa báť že ti dôjde plyn uprostred varenia , keď sme boli ešte s priateľkou v jednom podnájme v Petržalke tak sme tam mali starý sporák napojený na fľašu a taká 10 kg nám vydržala aj 3-4 mesiace a to sme varili každý druhý tretí deň a dokonca aj piekli v trúbe. za rok sme menili len raz fľašu. ale záleží ako často budeš variť to sa ti môže aj predražiť a to by sa ti oplatila skorej elektrická varná doska
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?