Čo znamená cena za bežný meter kuchynskej linky?

Ahojte, chcem sa spýtať, ako mám brať keď je napísané pri kuch.linke že cena dajme tomu 300€ za bežný meter. Myslím to takto-moja kuchyna je dlhá 3 metre, ale mám tam aj rátať ďalšie 3 metre vrchných skriniek? čiže to bude 300x6 bm? alebo bežný meter sú aj vrchné aj spodné skrinky....šak tomu nechápem :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Za bežný meter kuchynskej linky sa považuje spodok aj vrch zároveň.
Odpovedať
mam cerstvu skusenost s rozpoctom od firmy oresi, ktory maju reklamu ze cena za bm od 260e tusim... nam urobili rozpocet na cca 3700e (bez spotrebicov samozrejme) za 8m plochy (vid moj fotoalbum kuchyna), co vychadza zhruba 460 za bm ... hned ako nam dorobili ten rozpocet som sa o to zaujimala, ze aka bude vysledna cena za bm ale zase mi je jasne, ze ta ich cena je tahakom, ze vedia urobit linku aj za tuto cenu v najlacnejsom prevedeni bez ziadnych vymozenosti ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Máte niekto kuchynskú linku výšku 92cm?
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkel prečo práve 92? my máme napr. 95cm (celkovú, s prac.doskou) -chceli sme vyššiu
Odpovedať
@pocem nieje to vysoko? Mne vychádza 92 aj s pracovnou doskou ,ktorú chcem zároven aj ako parapetu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkel každý si môže zvoliť čo mu vyhovuje...niekde radili, že výšku určíš tak, že pri pokrčenej ruke je odstup lakťa od pracovnej dosky 10-15 cm.
Odpovedať
presne vysku prac. dosky si prisposob svojej vyske, ja mam 85 a vyhovuje mi to, na krajanie akurat pri mojej vysle 165cm. Moja mam ma dokonca iba 80-tam kde ma sporak a kde pracuje, ma vysku 155cm. Tam kde je mycka ma 85cm.
Odpovedať
My budeme mať 90 cm vrátane prac. dosky. Mám výšku 160 cm. Na vaľkanie cesta budem používať aj tak stôl - na to mi je aj klasická výška linky 85 cm veľa. Na to potrebujem do 75 cm a na linke som nechcela taký výškový skok.
Odpovedať
@blacksr nejde len o valkanie cesta, krajanie zeleniny, mazanie chleba, miesanie.......jaby som pri 90cm musela mat podvihnute ramena a to ej neprijemne tak pracovat. Pre mna je pohodlne mat ruky normalne spustene pri praci. Cesto valkam len na vianoce-na perniky. :-D
Odpovedať
@atlaska Ja robím všetky veci okolo cesta najradšej na stole, keďže 85 + výška misky mi je príliš vysoko. A zase krájanie sa mi na 85 cm zdá nízko. Preto takto. Myslím, že je to fakt na každej a každom z nás, ako mu vyhovuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?