Čo hovoríte na túto skrinku nad chladničkou?

Profilova fotka
Navrhnujeme si nasu mini kuchynku..chcem vyuzit kazdy centimeter.. horne skrinky budu az po strop 90cm, neviem ci je vhodna skrinka nad chladnickou. Raz mi tam vadi, raz je OK..dakujem za radu.
Odpovedať
mě osobě by více vadil ten dřez hned vedle sporáku ;-), ale třeba to nejde lépe vyřešit ... skříňka nad ledničkou mi nijak zvlášť nevadí ;-)
Odpovedať
Skrinka nad chladnickou ti zjednoti kuchynsku linku. Ma tam byt. Navyse v tak malej kuchyni, kazdy odkladaci priestor je dobry.
Odpovedať
mne sa nepozdáva to ukončenie vľavo. Podľa mňa je tam ta úzka skrinka dosť zbytočná a radšej by som posunul sporák celkom nakraj a urobil tu skrinku napravo od nej o niečo väčšiu. Čo sa týka tej chladničky, tak je položená dosť vysoko, asi sa budete musieť troška za ňou naťahovať keď ju budete otvárať, zvlášť menšie osoby,
Odpovedať
Kuchynka sica mala ale zato pekna.Mali sme kedysi podobnu ale ta skrinka nad chladnickou mi tam nepasuje. Skrinka uplne v lavo je super mam taku istu hned pri sporaku a napr.olej a koreniny mam hned po ruke.
Odpovedať
Profilova fotka
skrinka nad chladničkou ok,vidím že budeš mat myčku,tak načo drez s odkladacím miestom?ja mam myčku a drez mám taký malý okrúhly umiestnený v rohu,pozri moj fotoalbum,ak dáš drez do rohu,nebude hned vedla sporáka ,a budeš mat vedla sporaka odkladaciu plochu :-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/k... ak dáš sporák uplne vlavo,máš medzi sporakom a drezom super plochu
Odpovedať
skrinka nad chladnickou super, aj vedla sporaka na lavo..ale tiez pokial ides mat umyvacku riadu tak ti je uuuuplne zbytocny drez s odkladacimp riestorom
Odpovedať
ahoj, tak čo sa týka tej skrinky mne osobne by asi vadila, lebo som trošku nižšia, tak bez stoličky alebo manžela by som sa tam asi nedostala, ináč peknučká, malinká kuchynka, a tiež by som asi poriešila to umývadlo hneď vedľa sporáka a dala v tomto zapravdu kuratku22222 a dala ho bez odkvapkávača aby si mala viac pracovnej plochy, ja mám v pláne rohový sporák, na to ale potrebuješ zase viac miesta, ale ináč fajn:)
Odpovedať
@lennuska19 tak ako prve odporucam zmenit umiestnenie sporaka hned vedla dzrezu. skusit preriesit, takto je to velmi neprakticke. Umiestnenie sporaku hned k okraju, moze mat zly, mozno necakany a urcite neziadaci efekt, v podobe spinenia podlahy a steny na volnej strane, od odfrkujuceho oleja a pod. Z kraja sporaka by malo byt aspon 300 mm pracovnej plochy. Co sa tyka skinky nad chladnickou, takto ako je to v navrhu je to ok, linka ako celok je super. Ale problem moze byt pri zmene chladnicky, ci uz z dovodu poruchy, alebo len ,,staroby". Po vymene, nemusite dostat, taku istu vysku ako mate v plane teraz, moze sa stat, ze buduca vam nevojde, alebo naopak, (co je asi lepsi pripad) bude nizsia a vznikne neziaduci priestor. Ale tak ma napada, mozno pouvazovat aj s chladnickou zabudovanou do skrinky v kuch. linke.
Odpovedať
ja by som dala sporak na kraj,vedla mycku,do rohu by som dala okruhly drez bez odkvapkavaca tym padom by som mala vasciu rohovu skrinku(a volila by som ju tak zrezanu ako je ta horna rohova skrinka) a digestor by som zvolila vysuvaci a nad neho by mohla ist skrinka...ta skrinka nad chladnickou by mi nevadila...predsa je vyuzity cely priestor v malinkej kuchynke... :-)
Odpovedať
mne sa zase ta skrinka nad chcladnickou absolutne nelubi - pride mi to ako pes na oko:) to uz radsej o nieco mensiu nad digestor - to mi tam zase vadi "holy" priestor...ale ako sa hovori, 1000 ludi, 1000 chuti :-D :-D :-D :-D ale presne ako pise @kaspik, davaj potom pozor na vetranie... ja mam chladnicku vsunutu v skrinke a nad nou mam "volno" a potom nad nou este mensiu skrinku na blbosti.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
digestor by som umiestnila pod skrinku, vznikne ti ďalší úložný priestor. drez máš zle umiestnený. daj ho do rohu, ako ti radia baby a bez odklad. plochy. umývačku aj chladničku by som dala zabudované, pekne ti to zjednotí kuchyňu. mne osobne sa tá skrinka nad chladničkou nepáči a pochybujem, že bude tak sedieť ako je to na vizuály. z boku to tiež nevyzerá dobre...
Odpovedať
Ahoj, ja mám tiež mrňavú kuchyňu, ešte o trošku menšiu, ale dá sa zvyknúť. Dala som skrinku aj nad chladničku, no nie je tak vysunutá, ale splýva s hornými skrinkami. Je pravda, že je kratšia, ale vyzerá to celkom v pohode. Tiež mám skrinku s receptami nad digestorom, tiež je kratšia kao tie ostatné, ale ten digestor to vyrovnáva. Presne takto mám obe na krajoch. Ak je malá kuchyňa, treba opoličkovať všetko, čo sa dá :D :D :DKuchyňa je na tom obrázku veľmi pekná a praktická. Len ako písali hore, nedávala by som ten odkvapkávací priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?