Co hovorite na tuto kuchynu, co by ste jej vytkli?cakam vase nazory?

objednala som si kuchynu, neviem ci to bude dobre.
Odpovedať
vyzerá to pekne, mne osobne by vadila velká vzdialenosť medzi platnou a umývadlom
Odpovedať
Profilova fotka
Ak uz je obnednana, uz nezistuj co.si druhi myslia... Bude to fajn,neboj.
Odpovedať
uz teraz musis asi verit ze to dobre bude ked je objednana. nepises aka je vzdialenost pult linka. podla foto je to trosku dalej ale vizu moze klamat.
Odpovedať
to bezne kupujes veci za par tisic a nevies ci budu dobre? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ked si uz objednala, neries. Aj u tej uplne najviac premyslenej casom kazdy najdeme detajly co by sme riesili inak, ale to je prirodzeny vyvoj ;-) . Kuchyna bude iste krasna, uzivaj si ju a neries... :-)
Odpovedať
Ta voda a varna plocha su od seba uplne odveci. A co by nepremyslala, moze ju zrusit a objednat novu, poznam taku kocku,co jej nebolo luto vysokej,ozaj vysokej zalohy ..........a dokonca aj jej muz to prekusal.
Odpovedať
Profilova fotka
dosť sa nabeháš medzi drezom a varnou platňou. Ešte v starom byte, kde som vyrastala, sme tiež mali drez mimo zvyšku linky a kým som poutierala a odložila riad do skriniek, to bolo nachodených kilometrov... Navyše keď budeš variť hrniec cestovín, tak s tým plným horúcim máš dosť ďaleko ku drezu, aby si ich zliala...
Odpovedať
voda-varná doska 8=100jarných km :-D
Odpovedať
mne tiez vadi, ze sporak je velmi daleko od drezu. budete na to velmi nadavat. neviem, kto vam to navrhol, ale bol to blbec. mali ste mat aj varnu dosku na ostrovceku, ako drez, alebo drez v linke, ako varnu dosku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Vysoké skrinky prehodiť na druhú stranu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?