Čo hovoríte na chladničku Liebherr Icuns?

Ahojte, zariadujem kuchuynu a hladam lepsiu chladnicku s mraznickou...do oka mi padla tato: http://www.liebherr.sk/kombinovane-ch... - sympaticka cena pod 700eur v niektorych eshopoch a ze vraj kvalita. co poviete? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
je lepšie keď takáto chladnička má 2 kompresory, 1 na vrchnú a 1 na spodnú časť.
Odpovedať
Kedysi sa kupovali 2-kompresorove ladnicky koli uspore energie nakolko izolacia nebola najlepsia a koli tomu ked sa jeden pokazil druha cast sla nezavlisle dalej. Dnes uz vyrobci viac menej robia chladnicky iba s jednym kompresorom a dvoma okruhmi. Tiez planujem kupit chladnicku a vidim ze 2-kompresorovych je zalostne malo. Dolezite je dnes minimalne 2 nezavisle okruhy . Mne padla do oka dost chladnicka siemens KG49EAI40 http://www.tpd.sk/katalog/velka-biela... alebo jej varianta bosh KGE 39AW40 http://www.tpd.sk/katalog/velka-biela...
Odpovedať
liebherr je dobre fungujuca znacka, spolahliva, dneska naozaj skor po kvalitnych vyrobkoch a nie na zaklade marketingovych ponuk pre pristroj, nie tak podstatnych funkcii. Co z toho, ak je pristroj druhotriedny a odide. liebherr sa okrem chladniciek, venuje motorom do lietadiel a ma vybornu izolaciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?