Co hovorite na cenu kuchyne?

Dali sme si naceniť kuchyňu v decodome. Korpus, prac. doska a zástena dub bardolino, dvierka biele lesklé (fóliované). Spodná časť je všetko výsuv. V rohovej skrinke je kolotoč a pod drezom zabudovaný odpadkový kôš. V cene je vraj aj granitový drez. Cena kuchyne aj s montážou a dovozom, zárukou na 3roky - 3 300€. Je to podľa vás veľa?
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
ja mam trojmetrovu za 3 000 €, takze toto je super cena :-)
Odpovedať
cena je normalna, aj ked si myslim ze by sa to dalo stiahnut este. ale ved obehnite s navrhom viacere studia, a dajte si nacenit.
Odpovedať
@lucka_d Aký je rozmer kuchyne a akej značky je použité kovanie ?
Odpovedať
@katusiatko88 3m za 3000 eur ?? Tak to musí byť nadupaná kuchyňa :)
Odpovedať
Dovolim si odhanuť, že v IKEI by to vyšlo tak na max 2500, s kovanim BLUM a 25 ročnou zárukou :) :P
Odpovedať
@maros505 rozmer je 3x3 m a kovanie? hmm, asi blum ? :-)
Odpovedať
@lubk0 riesili sme aj to, ale nemaju taku zastenu a pracovnu dosku aku chceme.. este sme riesili ze skrinky IKEA a prac. dosku a zastenu od stolara..
Odpovedať
@maros505 ten rozmer 3x3 je tej casti kde je linka, inak kuchyna ma 3x4,3
Odpovedať
@lucka_d aky rozmer? nasa 6 m (spodne, jedna vysoka na vstavane spotrebice, jedna nastenna a jedna polica) komplet plnovysuvy, dorazy, listy, prac. doska bez drezu (oplati sa zvlast) 40 % akcia 1.630 € (elis biela matna, bardolino, biele praskovane uchytky)
Odpovedať
Profilova fotka
@maros505 tak je som si navrhovala sama, ma inak frezovane dvierka a tie boli drahe. Ale v decodome by stala 5000 €....
Odpovedať
@lubk0 zrada, o IKEI som mal podobnu mienku, az kym prislo na lamanie chleba, bez plnovysuvov, dorazov a tlmicov mozno, inak nie
Odpovedať
@lucka_d ČO ?? 3x3 m To je veľa !!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katusiatko88 Frézované - fóliované alebo masív ??
Odpovedať
@pemix rozmer linky je 3x3 cize spodok 5,4m, vrch cca 1,2m. jedna vysoka skrinka na ruru a mikrovlnku a barovy pult. tiez je v tom zahrnute to co pises + ten drez (za 1euro). a tiez je to elis. tych 1630 bolo aj s montazou? nam dali teraz zlavu 30%
Odpovedať
@maros505 vela? za cca 6m kuchyne? tak daj mi prosim kontakt na lacnejsieho stolara :-)
Odpovedať
@lucka_d ved mas pekny nakres,skus dat nacenit este inde...nasa kuchyna 2,6x2,6x2,6 plus meter bar.pult 3200. V cene montaz,dovoz,bateria a drez,vstavane vsetky spotrebice,kovania hettich,kuchyna je z mobelixu od najlepsieho dodavatela co maju(maju styroch). Co vydrzi neviem ale posobi kvalitne tak hadam;-)
Odpovedať
@lucka_d bez montaze, dovoz 0 €, montovali sme sami, nieco take "first time", brnkacka, vsetko sedelo, nic nechybalo ,,, je pravda ze v rohu nemame kos, len obycajne police, dvierka sa vsak daju otvorit "naplno", a tiez zabudovany kos, nemalo to pre nas ziadnu pridanu hodnotu ... stolara by si musela hladat veeeelmi dlho a este dlhsie trpnut ci to bude ok
Odpovedať
@lucka_d Oslovte nejakého stolára a nie štúdio. Myslíte si že štúdio to spraví lepšie ako šikovný stolár ?? Ja si to namyslím. Ale je to na Vás.
Odpovedať
@pemix ako ste spokojni s linkou? ono mozno keby k tej cene priratas montaz a dovoz (400€) horne skrinky a barovy pult tak sa to mozno aj priblizi :-) a kuchyna je to velmi pekna ;-)
Odpovedať
@pemix S poslednou vetou nesúhlasím. Šikovný stolár to zvládne ľavou zadnou a ani sa nezapotí :)
Odpovedať
@lucka_d zatial nepouzivame, ale inak nie je naco sa stazovat a spokojny sme velmi, montaz super, spracovanie, hrany, cela, korpusy vsetko podla predstava ... a dikes ;-)
Odpovedať
@maros505 to som nikde nenapisala, ze studio to spravi lepsie. Len ty pises ako je to strasne vela. Preto som to sem hodila, aby som zistila ci to je naozaj veľa. a keď to je veľa, tak by som poprosila, aby mi dohodili aj nejakeho dobreho a lacnejsieho stolara. Vies o nejakom?
Odpovedať
@lucka_d Jasne že to je veľa.Veď všetci výrobcovia pracujú s rovnakými materiálmi a kovaniami. Len záleží kto je ako hladný. A štúdio platí nejaký nájom či už predajňu alebo dielňu a to všetko musí zahrnúť do ceny. A tak to je.
Odpovedať
@rasto7764 asi skusime behnut este niekde :-)
Odpovedať
@maros505 ano zalezi od toho kto je ako hladny. no len poznam pripad, ta ista kuchyna a rozdiel medzi decodomom a stolarom ( zo stredneho slovenska) bol taky, ze stolar bol o 100€ lacnejsi.
Odpovedať
@pemix Nesúhlasím :) Tlmiče a dorazy tam boli automaticky :) Plnovýsúv záleží na tebe, či si vyberieš alebo nie .. :) Navrhol som ich už zopár a čuduj sa svete, vždy boli najlacnejšie (ak nerátam polských stolárov) s bezkonkurenčne najrýchlejším dodaním, montážou a najdlhšou zárukou s najlepším reklamačným servisom :) @lucka_d Pracovnú dosku si môžete kúpiť kde len chcete :) Montéri z IKEI vám to tam bezproblémov nahodia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk0: asi dam tu kuchynu spravit tebe :-D
Odpovedať
IKEA cenu si vies porovnat aj doma za PC. Nato ze to nieje na mieru je to vyssia cena. A ten hluchy priestor medzi vysokou skrinou a linkou je naco? a sedenie oproti vysokej skrini-uplne od veci.
Odpovedať
@lubk0 Podľa mňa je plnovýsuv už dnes normálna vec a nie ešte či to chcem alebo nie. A určite to je za príplatok že ??
Odpovedať
@atlaska skus si pozriet podorys v mojom albume a uvidis ;-) ten "hluchy" priestor je otvoreny priestor do obyvacky. a to ze stolicka je akurat oproti skrinke za to ja nemozem ako nam to nakreslili. urcite ked tam budem sediet tak nebudem cumiet do dosky ;-) apropo, nepytala som sa na rozmiestnenie. ako to tu uz na MS byva zvykom, vzdy sa najde niekto kto zacne riesit uplne ine veci ako su v zadani. NAM TO TAKTO VYHOVUJE a CHCEME TO TAK. takze ak chces, vyjadri sa prosim k cene a ak sa ti zda byt vysoka a poznas nejakeho dobreho a lacnejsieho stolara tak mi napis kontakt ;-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?