Co by ste mi odporucili do kuchyne: plavajucu podlahu alebo dlazbu?

Neviem sa rozhodnut, ci dat dlazbu pod linku a potom dokoncit plavajucou p. alebo dat do celej kuchyne plavajucu p. Dakujem za rady
Odpovedať
1
2
My mame v celom byte plavacku, teda okrem kupelne a wc, a je to OK, mne sa to takto paci viac, ako keby sme mali dlazbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to vlastne jedno ci plavajucu alebo dlazbu. len musis mysliet na to ze v kychyni je voda a ta ti moze casto skoncit na zemi. tak aby ti to po case nejako nenapuchlo a nemusela si menit dlazbu.
Odpovedať
@angel1979 my mame kuchynu spojenu s obyvkou a v celej miestnosti podlahu z dreva ktoremu nevadi voda (my mame konkretne bambus). nepaci sa mi velmi ked je v kuchyni dlazba a potom zrazu pokracuje plavajuca, ale laminat by som sa asi do kuchyne neodvazila dat, myslim ze by sa dost rychlo znicil
Odpovedať
dakujem lucka, ja si to tiez neviem velmi predstavit, tie plavajuce podlahy sa uz robia kvalitne, mamka ma 8rokov a ako nova, vobec nie je znicena, ta tvoja urcite vyzera nadherne
Odpovedať
@angel1979 my sme sa rozhodli, ze ked sa dopracujeme do tohto stadia, budeme davat bambus, alebo vinyl. nech tomu neskodi voda.
Odpovedať
@angel1979 na trhu uz existuju aj laminatove parkety ktore su uplne vodoodolne. a tie mozu ist aj do kupelne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
aj ja som dala drevenu podlahu, ale kvoli tomu, ze vela rozbijam veci, cize dlazba nepripada do uvahy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 Kombinácie podľa mňa nevyzerá vôbec dobre. Kde chcete dávať tú dlažbu, okolo linky a potom plávačku, či ako? My máme všade dlažbu a za mňa super riešenie, len v izbách je plávačka.
Odpovedať
Preco nie dlazbu v dekore dreva? Alebo vinyl, ktory je dnes uz vhodny aj do sprchovych kutov?
Odpovedať
@monikazajacova Vysvetli mi jeden jediný dôvod prečo nemôže byť dlažba v kuchyni s kombinácoiu plávajúcej podlahy??? Podľa mňa je to veľmi dobrá kombinácia...Nemusím byť predsa na "studenom" kameni ale na teplom imit.dreve..a plávačka k tomu patrí??? Ja mám pri linke kameň ale pri jed.stole plávajúcu podlahu, ver mi že som nič lepšieho nemohol urobiť,keby bolo na mne, tak dám do celej kuchyne iba plávajúcu podlahu...Ale "vyšší" odo mňa rozhodol že pri linke dlažba... ;-)
Odpovedať
ja mám komplet v celom byte plávačku vrátane kuchyne a kúpeľne a som maximálne spokojná :)
Odpovedať
@technik007 nie každému sa to páči :) to je ten problém.
Odpovedať
Článok sa načítava...
V celom byte aj v kuchyni pod linkou drevená podlaha. Okrem kúpeľne. Max. spokojnosť. Do domu uvažujeme podobne. Kuchyňa je intenzívne využívaná.
Odpovedať
@iwet25 ;-)
Odpovedať
Daj si co Ti viac vyhovuje, ale urcite na celu plochu rovnaku. Ked je to jednoliate vyzera to podla mna lepsie. Mam plavacku vsade (okrem kupelni) uz v 3 mojom byvani ( neznasam papuce alebo ponozky 😁) ale aj dlazba moze byt fajn. Hlavne nech sa to paci Tebe.
Odpovedať
Nevsimla som si, ze stara tema 😃😃😃
Odpovedať
my máme plavačku v celej kuchyni. Predtým v podnájme sme to mali kombinované a nevidela som v tom nejaký zmysel. Nikdy sa mi tam nevylialo nejako veľa vody. Ale v predsieni má dlažba veľký význam.
Odpovedať
A mate skusenosti aj s vinylovou podlahou v kuchyni a obyvacke? Teda taku ten click system..
Odpovedať
@bovary Toto zaujima aj mna. Mam v obyvacke, kuchyni a predsieni plavajucu laminatovu najlacnejsiu moznu podlahu (developer setril), v kuchyni je uz pomaly odreta a chcem to vymenit za click vinyl. V druhom byte mam zase vsade sivu dlazbu s podlahovym kurenim, a tam uvazujem o moznosti polozit click na dlazbu. Ma niekto skusenosti?
Odpovedať
@lubinkag. No moj muz chce do domu namiesto dlazby vinylku.. ako urcite je prijemnejsia na pocit a vraj aj podlahovka lepsie prestupuje. Nehovoriac o tom ze ulozime sami, nemusime cakat na majstra ukladaca.. aj dekory su uz celkom pekne na vyber. Ale vsetci koho poznam maju bud dlazbu alebo plavacku..
Odpovedať
osobne sa mi vynil nepáči.... je pravda, že má množstvo výhod, ľahkú údržbu, je tichý, teplý... a nakoľko je to niečo medzi laminátom a pvc, aj to tak vyzerá.... veľmi umelo.... laminát aspoň vyzerá ako drevo, ale vynil sa mi nepáči...
Odpovedať
@zuzula777 Umelo? Ved to je na nerozoznanie, ked nevies, ze stojis nad vinylom, tak si myslis, ze je to drevo alebo dlazba. tych vzorov dnes co existuje... Nemas ty na mysli skor nieco ako linoleum? Co sa lepi na dlazbu a je v celych baloch/rolkach?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@technik007 ja pisem,ze nemoze? Nepisem. Nepaci sa mi to a zo svojho pohladu nemam jediny dovod to tak kombinovat. Zakladatelka nech si spravi ako uzna za vhodne. Bude tam zit ona.
Odpovedať
@zuzula777 podla mna laminat vyzera umelo, vinyl sa skor priblizi k skutocnemu drevu. Aj strukturou povrchu aj uzitkovymi vlastnostami aj pocitom pri dotyku.
Odpovedať
Kupovat PVC s imitaciou dreva za cenu drevenej podlahy je zvratenost. Ale zase ma lepsie vlastnosti (rozvod tepla z podlahovky, udrzba) ako ta drevena o ktoru sa treba z casu na cas starat a hodi sa hlavne na chatu a nie do moderneho baraku v inej farbe ako prirodnej.
Odpovedať
@lubinkag. nie nemám, som dcéra odborníka, takže sa v tom trochu vyznám :) je to môj názor
Odpovedať
mám stejný názor vinyl vypadá uměle a dávat za metr stejně jako za dřevo je finanční nesmysl a nemá odůvodnění, také jsem byla nahlodaná na vinyl, pak jsem držela vzorky v ruce a říkala si tohle nikdy
Odpovedať
Ja mam v kuchyni dlazbu v drevodekore a do obyvacky pokracuje laminat s prechodovou listou. Do kuchyne by som laminat nedala. Ked uz tak drevo
Odpovedať
@monikazajacova ..OPRAVUJEM :-D :-D " Kombinácie podľa mňa nevyzerá vôbec dobre." Tak sa Ťa spýtam prečo podľa Teba nevyzerá kombinácia dobre???? :-N :-N :-N :-N
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?