Čím vyrezať dieru do granitového drezu?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujeme radu - do granitoveho drezu si chceme dat nadobku na saponat a potrebujeme tam vyrezat (vyvrtat dieru cca 3,5 cm priemer). Nemate s tym niekto skusenosti ? Cim sa to da ?
Odpovedať
Ak by Ti nikto neporadil ako tam vyrezat dieru. Skús ju dať do pracovnej dosky tak, aby bol koniec tej "trubičky" kadial ide von saponat uz nad drezom :-) Ale mam pocit ze uz to tu bolo riesene.
Odpovedať
my máme podobný problém - pytala som sa priamo u dodávateľa Blanco - napisali mi ze pokial drez je osadeny, tak kvoli pnutiu neodporucaju vrtanie - ale ze existuje specialny vrtak s diamantovymi hlavicami... my sme to ešte nešli na "konečné" riešenie, takže neviem isto :-(
Odpovedať
Simonahau, tinatin, nikto sa nechytí vrtat dieru do tohto materiálu. Ja som to tak isto zisťovala. Je tam riziko, že to praskne. Mám ten istý problém. Neviem prečo neurobia viac predvrtanych otvorov. Možno priamo výrobca by vedel poradiť. Dodávateľ si myslím, že až tak nepomôže.
Odpovedať
ved je tam 4-5 predvrtanych otvorov, co vsetko tam mate okrem baterie? ja mam inak nadobku na saponat v doske, nieje treba to mat s vyustenim do dresu, tam nic netecie ani nekvapka, chytim hubku dam pod sosak zatlacim a hotovo,vsetko jednou rukou.
Odpovedať
Profilova fotka
presne, staci dat do pracovnej dosky pri dreze a je to vyriesene...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?