Čierne sklenené digestory

Adhojte, ma niekto skusenosti s vyhodami, ci nevyhodami udrzby ciermych sklenemych digestorov. ked si predstavim ako vedia byt digestory zajdene od mastnoty, aj ked sa on starate, tak ma dost odradza vybrat si nejaky z novsich typov. dakujem za nazory a prispevky :-) :-)
Odpovedať
Mám Gorenje DVG 8545 AX. Je bezva, netlučuje se při vaření do hlavy a údržba úplně jednoduchá - stejně jako třeba skloker. deska: voda s troškou Jaru a vyleštit. Nejhorší na údržbu je nerez.
Odpovedať
ved prave.nerez uz nechcem ani vidiet.uvazujem aj nad rurou ciernou, ale jedina je asi od Gorenje a takisto plynovym sporakom so sklokeramikou. inak pekne to vyzera aj v bielej. a varis casto? lebo ja ano.
Odpovedať
@janickajanicka sériu čiernych spotrebicov má aj Siemens.
Odpovedať
Profilova fotka
@janickajanicka ja mam varnu dosku cierne sklo, z ikea, a ruru tiez ciernu odtial... akurat zhanam digestor, pretoze varna doska ma 80cm a taky digestor v ikea cierny nemaju :)
Odpovedať
pozri napr. toto : http://www.eloshop.sk/produkt/155-kom...
Odpovedať
Ta moje Gorenje je právě 80 cm. Mě se tam klasická 90 nevešla a 60 cm jsem nechtěla.A Gorenje je jedna z mála, kteří dělají šířku 80 cm.
Odpovedať
@kaktusik007 a akej znacky u tie spotrebice z ikei?
Odpovedať
@stormxxx to hej, je pekny. Dakujem ale mna hlavne zaujima udrzba, kto ma s tym skusenosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
80 cm ma aj elica simphonia .. . my sme ju chceli najprv v bielom skle ale napokon bude cierne :) http://www.ebay.co.uk/itm/ELICA-SINFO...
Odpovedať
hej elica je super. znama ju ma. ale podla mna dost vysoka cena. ved do domu sa toho zmesti..... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?