Cierna kuchyna - ako doladit?

Ahojte, mam vplane ciernu matnu kuchynu s drevom.. Spojenu s obyvackou.. A neviem ako doladit zvysny nabytok.. Steny.. Mate niekto takuto kombinaciu? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Bledosiva stena a pridat nabytok vo vyraznom drevodekore alebo ladit s pracovnou doskou
Odpovedať
@niky2306 s akym drevom? zalezi ci chcete ostat v tych zemitych farbach alebo nie, je mozne to aj niecim vyraznejsim rozbit, ak nie tak biela, siva, bledohneda stena, a nabytok by som volil v zemitych farbach, ale taka okrova, zlta, olivova a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niky2306 nedavat si ciernu kuhynu.... Nevyzera to dobre v celkovom dojme so ziadnou farbou... Mne osobne sa to nepaci, ale najschopnejsie mi pride nedavat drevo skor kamen, bledo hnede alebo sive steny... nabytok ladit nieco medzi linkou a stenami a podlahou.
Odpovedať
@niky2306 ako vyzera ta obyvacka? mozes to predsa kombinovat aby sa to hodilo celkovo do priestoru...
Odpovedať
Obyvacka este nie je ziadna :) bledohnede parkety.. Doska ciernomramorova a vrchne skrinky by som chcela podobne drevo ako parkety :D a tym padom neviem napr tv stolik aky.. Aby s podlahou nesplyval.. Zasa iny odtien dreva?
Odpovedať
@stereo_q o zltej sedacke som uvazovala, ale bojim sa.. Ze vela ciernej a vela zltej.. Sposobi vcielka maja efekt :-D
Odpovedať
@niky2306 cierny alebo tmavosivy stolik na tv a peknu tapetu na ozivenie. Sedacku vo vojenskej zelenej alebo zamatovo zelenu/ruzovu a mramorove stoliky ku gaucu. Zopar paradnych paradnych velkych kvetov a hotovo. Nedavat uz ziadny iny nabytok aby to nebolo preplacane.
Odpovedať
@niky2306 iba spodne skrinky budu cierne? Ja by som nabytok davala takeho drevodekoru ako bude na vrchnych skrinkach. Tiez tak mame nabytok v obyvacke rovnaky dekor ako drevodekor v kychyni
Odpovedať
A to ste vsetko davali stolarovi robit? A vrchne skrinky je drevo ako na podlahe?
Odpovedať
@niky2306 :-D :-D :-D :-D to si dobre pomenovala, az ma to pobavilo :-D :-D zltu taku tu horcicovu, co je teraz tak v mode?
Odpovedať
@niky2306 sedacku daj sivu, alebo sivohnedastu a farebne akcenty vyrobis drobnym textilom a doplnakmi. Ked sa okuka horcicova sedaka cos s nou? Ako k nej doladit zavesy a koberec? Ked das nejaku neutralnu farbu, prdnes tam kuriatkovo zlte vankuse a bude to fajn. Ked sa okukaju, tak ich vymeis za zelene, oranzove, akekolvek. Vymena drobného textilu a par pracholapacov penazenku velmi neboli a dokaze zazraky
Odpovedať
pozri album @9fredka1 nemá čiernu, ale grafitovú, ako inšpirácia pomôže
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?