Chyby na pracovnej doske

Prosím o radu. Mám MDF pracovnú dosku na mieru z Ikey. Už som ju trikrát reklamoval, lebo mala zakaždým vady, ktoré vznikli už vo výrobe alebo pri preprave (je extra veľká). Teraz mi prišla štvrtá a opäť nie je úplne bezchybná. Tentokrát je na doske miniatúrny hrb, pravdepodobne špina pod fóliou. Bojím sa, že sa fólia časom na hrbe vyšúcha. Máte niekto takto chybnú dosku, je to v pohode a ja som len perfekcionista? Alebo to mám znovu reklamovať? Potrebujem to zobrať z Ikey, pretože v kuchyni mám viacero dosiek s rovnakým povrchom a chcem, aby to sedelo. Aby bolo jasné, nechcem na nich kydať, dosky so štandardnou hĺbkou sú bezproblémové. Ale s dvojnásobnou hĺbkou im robí nejaká iná firma a sú s tým problémy.
Odpovedať
@raphael42 tazko povedat. Na akom mieste je ten hrb? Pokial je miniaturny a bol by na mieste,kde to nevadi,teda nie niekde v strede pracovnej plochy asi by som ju vzala. Ale fakt tazko hodnotit,ked sme ju nevideli. Ak vas netlaci cas a vadi ti, tak nech to spravia poriadne a reklamuj aj stvrty krat.
Odpovedať
@hoblinka13 Vidieť to asi bude, doska je kolmo na okno a svetlo sa od nej v podstate celý deň bude odrážať. A ak sa to vyšúcha, tak ešte viac. A samozrejme je to v strede. Už sa to ťahá 5 mesiacov, lebo výroba novej dosky trvá vždy niekoľko týždňov a kvôli tomu odkladáme sťahovanie. Už začínam byť náchylný zobrať ju, aj keď nie je dobrá, ale viem, že potom by ma to hnevalo, kedykoľvek by som sa na tú vadu pozrel. :-(
Odpovedať
@raphael42 skus pridat fotku ak mozes, bude sa nam lepsie posudzovat. No osobne by som sa tiez nezmieril z poskodenou vecou. Ako je jasne, ze pracovna doska sa opotrebuje ale zase preco by si ju mal mat hned novu a znicenu?
Odpovedať
@raphael42 no ak je miniaturny asi by si si ho nevsimol, neviem ja by som to asi uz neriesila, ale zalezi fakt aky je velky a v akom mieste, mozno by stacilo to prelakovat priesvitnym lakom a nebude sa to lupat. No ale ak uz ju mas 4 x uz by som si radsej nechala ak to az tak nevadi v pouzivani, alebo reklamovala s tym, ze chces vratit nejake peniaze a ze si nechas vadny kus.
Odpovedať
este nam prezrad coze to mas za kuzelnu dosku ? material ?farba ?typ ?vyrobca ? foto tiez idealne :) co takto ju vratit v ikey a kupit inde ... co to znamena velka ?mne doviezli 4m ...maximalny rozmer aky sa robi pre tie "drevene"...bez problemov ... (nebola to ikea)
Odpovedať
Profilova fotka
Isto by som to išla reklamovať. Neuspokojila by som sa s niečim o čom viem, že je to už od výroby poškodené. Veď si si predsa za to zaplatil, tak nech ti to dovezú nepoškodené ale si ju fakt niekde inde objednaj!
Odpovedať
Ťažko povedať, no isto to nebola lacná záležitosť a je podľa mňa jasné, že každému by vadilo, ak by na danej veci bolo niečo inak, ako by malo. Keď na to miesto zasvieti slnko, tak to vidno bude a bude ti to doslova biť do očí
Odpovedať
Profilova fotka
Reklamovala by som, ale asi tak, že nie, že opravovať a zase dlho čakať, vyrobiť novú alebo nejaká finančná kompenzácia aj keď bohvie či by sa k niečomu dopracoval. No nemáš foto? Ako to vyzerá a na akom mieste to je?
Odpovedať
Pridávam fotky. Na prvej je ten spomínaný hrb (v strede dosky). Na druhej je hrana dosky, ktorá je po celej dĺžke taká nepekná. A na tretej fotke je asi 4 cm dlhý škrabanec (v strede dosky). Inak už je to irelevantné, kedže som ráno volal na reklamačné a ako vždy veľmi dobrý prístup k zákazníkovi. Dosku mi objednajú novú.
Odpovedať
@raphael42 takze je to v podstate vybavene, aj ked nie je to az tak, ale chapem ze to nastve.
Odpovedať
@niki266 Tentokrát sľúbili, že to už nepôjde ako nová objednávka z oddelenia kuchýň, ale vraj priamo vedenie reklamačného bude komunikovať s výrobou. Tak snáď to už vyjde. @shadowmilan V podstate najobyčajnejši dekor biela matná (perlička), obojstranná, ABS hrany. Rozmery sú 308,4/125/3,8 cm. Inde som takú ale nenašiel.
Odpovedať
@raphael42 reklamuj po štvrty krat nech ti dodaju taku dosku za aku si si zaplatil to je moj nazor ja by som taku škrabnutu veru nechcela.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@raphael42 predvcerom som kus takej dosky montoval segre ako stol :) kupila to tusim v rosnicke v ba ...bez objednavky jej odrazali 1m kus, prip. aj inde urcite budu mat ... takze ak to nevyjde, skuste tam, nieje na tej doske nic speci btw ...no neviem ci je toto naj ako pracovna do kuchyne, ale ked sa vam paci :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?