Chladnička Whirpool ART 9811/A++SF

Máte niekto chladničku whirpool ART 9811/A++SF ??
Odpovedať
my, od augusta tohto roka
Odpovedať
@hockto a ako si spokojny,rozmyslam tiez kupit
Odpovedať
@veronikaa006 máme ju asi dva roky, je tichá, a najväčšia v triede do 60 cm zo vstavaných. Ak veľa pečieš tak celý plech tam nedáš, alebo ak veľa (objemovo) varíš tak viac veľkých hrncov tam tiež nedáš. Mraznička je menšia, 10 kg mäsa tam dáš aj nejaké ďalšie mrazené veci. Ak ti to priestor dovolí pozri ešte vstavanú 70 cm od whirpoolu alebo chladnicku zvlášť a mrazničku zvlášť . Niekto ju aj fotil z vnútra napratanú skús popozerať v prispevkoch. Nám zatiaľ stačí, 4-členná rodina.
Odpovedať
Je relativne hlucna, takze ak mate kuchynu s obyvackou, byva u Vas casto ticho a ste citlivi na zvuky atd., tak skor asi neodporucam (aj ked je fakt ze neviem ako su na tom s hlucnostou ine chladnicky v podobnej cenovej kategorii, mozno je to bezny jav).
Odpovedať
@hockto aky máš kompresor vieš? Aj my mame spojenú kuchyňu s obývačkou.
Odpovedať
To teda netusim, vyraba sa tento typ Whirpoolky s roznymi kompresormi?
Odpovedať
@hockto urcite áno, každý vyrobca testuje ten istý model s rôznymi kompresormi a tie potom uvolni na trh,
Odpovedať
Ok to som nevedel, ale po pravde takto do hlbky som to nezistoval, pretoze to ze sa niektori stazuju na hlucnost tohto modelu (o com som vedel z recenzii) ma neovplyvnovalo pri vybere, kedze u nas nebyva v podstate nikdy "ticho" a tak konkretne nam tie zvuky nevadia, aj ked mame obyvacku spojene kuchynou.
Odpovedať
Minule sme boli v Datart-e a neodporucali nam Whirlpoolky, ze nie su momentalne na urovni LG ci Electrolux. Ale asi zalezi aj kolko penazi ma clovek na chladnicku vyclenene a ake funkcie vyzaduje. Pri vybere vam mozu pomoct aj tieto prakticke tipy https://etipy.sk/ako-si-vybrat-chladn...
Odpovedať
Chcel by som poprosiť, tych ktorý ju máte či Vám praskajú vnútorné plasty napr. na zadnej stene a tiež bočné steny. Dnes som tu mal servisaka povedal že kompresor nestíha chladiť je potrebná výmena. Máme ju 2roky 11 mesiacov.
Odpovedať
@maros11 Nám zatiaľ nič nepraská. Máme 1,5 roka.
Odpovedať
@erka2 ďakujem, nech slúži v lepšej kondícii ako moja
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?