Chladnička s mrazákom alebo bez

Profilova fotka
Dobrý večer, nakoľko si teraz s manželom plníme sen o bývaní, máme veľa otvorených a nezodpovedaných otázok. Jednou z nich je či si dať do kuchyne chladničku kombinovanú s mrazákom, nakoľko veľký mrazák budeme mať v garáži do ktorej je aj priamy vchod z domu alebo nám bude stačit v kuchyni monoklimatická chladnička? Ďakujeme za názory. Pekný večer
Odpovedať
@matazi Já mám v kuchyni lednici s malým (myslím asi 18 l) mrazícím prostorem. Mrazák mám ve skladu. Jsem spokojena, v mrazáčku v lednici jsou mraž. výrobky na rychlou spotřebu, jsou po ruce, na dlouhodobější uskladnění mám velký mrazák.
Odpovedať
@matazi chyba mi v tvojej otazke, o aku chladnicku pojde, ci vstavanu, ci samostatnu. Ak by bola samostatna, isla by som do dualnej, s malym prirucnym mrazakom. Ak vstavana, tie su take krpate, ze by som navrhovala len chladnicku.
Odpovedať
nemas to velmi daleko, v pohode to tak daj. Mozno by sa fakt hodila chl.s mini mrazakom, ja to mam 5 krokov do spajzky k mrazaku,ty trocha dalej,j napr. vybrem bylinky supnem trocha do hrnca a hne odnesem sacok nazad do mrazaku-toto sa u teba len tak neda, detto lad-nepouzivam casto,ale predsalen je dobre ak je po ruke.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?