Chladnička Liebherr CU 4023 - recenzie

Ahojte, rozmýšľame nad týmto tipom chladničky, aké máte s ňou skúsenosti, odporúčate alebo nie, príp. akú by ste odporučili (objem chladničky chceme cca 265l, mrazničky cca 80l ). Ďakujeme za vyjadrenia.
Odpovedať
@borja dobry den ako ste sa nakoniec rozhodli s tou chkadnickou?kupili ste tuto alebo inu?lebo my uvazujeme tiez nad nou ale nikde nemozem na nu najst nejake recenzie
Odpovedať
@sisi79 a preco prave Liebherr CU 4023 s triedou A+?
Odpovedať
@sisi79 Napr. A+++ Siemens KG39EAW40 za 543,-€ http://www.obchodny-dom.sk/kombinacia...
Odpovedať
@sisi79 kúpili sme ju a sme zatiaľ veľmi spokojní. máme ju s 5-ročnou zárukou. chladí bez problémov. predtým sme mali gorenje, objemovo cca to isté, ale nevydržala ani 3 roky.a jednoznačne v tejto objemovej kategórii nám vo viacerých obchodoch odporúčali liebherr alebo samsung. i keď pozerám,že cenovo išla trošku hore. keď sme my kupovali tak rozdiel medzi A+ a A++ bol cez 200euro.
Odpovedať
@vlado35 lebo mi vyhovuje objemovo aj to ako je riesena akurat to A+ ma trochu odradza
Odpovedať
@sisi79 Liebher je liebher aj ked ti to porovnavaju zo siemensom je to fakt top medzdi chladnickami kupis neolutujes. ;) a rozdiel medzi pluskami to neries.
Odpovedať
@sisi79 mas na mysli v chladnicke 2 sufliky vedla seba? Tak to aj mne viac vyhovuje, ako jeden velky. Neviem, ale ten Liebherr CU 4023 je vlastne funkciami iba obycajna komb.chladnicka s energ. triedou iba A+. Ale cenu ma stale mastnejsiu :-)
Odpovedať
@filipe1 no neviem...cena priblizne rovnaka a nemam brat ohlad na funkcie?
Odpovedať
@vlado35 poviem ti to jednoducho ako sa veci maju cim viac elektroniky mas v chladnicke tym viac do nej nasypes po zaruke to jest pravda ci sa ti to paci alebo nie :)
Odpovedať
@filipe1 potom podobna chladnicka A++ je aj za 400€. Ale samozrejme, ze kto ma peniaze, tak aj za 1200€ si moze kupit.
Odpovedať
@vlado35 hadat sa nebudem ja si chladnicku nevyberam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?