Cena podobnej kuchyne?

Zdravim, Poznate sikovneho stolara v okoli Trnavy (pripadne aj dalej) ktory by vedel spravit klasicku normalnu a jednoduchu kuchynu na mieru podla obrazka? Biela vysoky lesk, a pracovna doska asi nieco ako svetly dub. Ziadne specialne kovania, spodne skrine na klasicke otvaranie von, 1 skrina samozrejme na regale na pribory a podobne. Horne skrinky tak isto klasika na otvaranie von - ziadne zbytocne kovania. Ide celkovo o 9skrin + 1 velka potravinova by asi k tomu este pribudla. Samozrejme z tychto skrin, jedna musi byt na vstavanu ruru a dosku, dalsia na drez v danom ostrovceku. Rozmery su 3.8m x 2m Toto je z decodomu a cena 1800e - da sa ist cez stolara aj nizsie?
Odpovedať
Ked nie cez stolara, tak cez IKEu určite :) Dovolím si tvrdiť, že takáto jednoduchá kuchyňa bez spotrebičov tam musí stáť tak do 800 Eur. Možno aj menej :) Záruka 25 rokov, vymenitelné dieli ktoré je možné nakupovať jednotlivo a žiadna čakacia doba :) Ešte doplním, že pri takomto úplne štandardnom rozmere mi príde na mieru aj zbytočnosť :) Na ľavo (2,4 M) krásne vyjde 60 CM potravinová vysoká skrina ktorú ste spomínali, 60 cm klasická srkinka a 120 cm skrinka do rohu z výsuvnými policami) a máte krásnych 2,4 metra presne :) 3,80 je tiež pekné číslo, takže sa to dá krásne doladiť ...
Odpovedať
nad tym som uvazoval ale ta kvalita skriniek ma odradza - ale zase je pravda ze vymenit 1 skrinku nieje vobec problem a podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@stan27 prečo ťa odrádza kvalita? Bola si sa na tie kuchyne pozrieť, alebo si len niekde počula že ikea ee? Ak si pozrieš túto stránku tak zistíš že 50% ľudí tu ná IKEU a z toho je 99% ľudí spokojných. Takže ak nemáš peniaze na vyhadzovanie, smelo do IKEI, určite ušetríš.
Odpovedať
Profilova fotka
@stan27 ešte taká poznámka, miestnosť má 3,8m x 2m?? Lebo ak hej tak 63 + 63 = 126 a zostáva ti 74/2=37cm manipulačný priestor medzi ostrovom a linkou a ostrovom a stenou... Odporúčané je 1,2m.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne by som ten ostrovček zrušil, myslím že tam nie je dosť miesta. Cena toho na obrázku je 1200€ bez spotrebičov a už sú tam zarátané všetky somariny. Nepoznám presné rozmery, tak som to urobil len od oka.
Odpovedať
Ahoj, dakujem za prispevok - nie kuchyna je vacsia toto je len priestor na kuchynu v ktorom sa chcem hybat - varit. prave preto som to len takto rozvrhol. Ta kuchyna dole vypada super - pridal by som mozno k tomu barove sedenie z pracovnej dosky a bolo by...odkial to je? Decodom ci odkial je cena
Odpovedať
Az teraz pozera ze tiez IKEA - neodradzuje ma nic, len pozeram vsetky moznosti. No veru behnem cez vikend omrknut kuchynske linky, vyzera to dost dobre Dakujem!
Odpovedať
ten ostrovcek tam byt nemoze, to je jasne, vznikne strasne maly priestor na pohib. Ale bez ostrovceka na mieru cca 1000 eur,. Este zalezi ci tam budu foliovane dvierka, alebo mdf folia, alebo senosan. Tam sa cena dost odlisuje, ale pri tejto malej kuchynke by som doporusil asi top kvalitu-senosan.
Odpovedať
Rozmery miestnosti cca poznam tak ti urobim navrh a do zajtra ti ho sem dam. Este sa chcem opýtať ci uz mas urobene elektriku a vodu alebo si to budes prerabat podla kuchyne.
Odpovedať
nie nie nemam, tie sa spravia podla kuchyne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@stan27 Ani jedno riešenie nie je z pohľadu dispozície správne. Už to usporiadanie linky po dlhšej strane kuchyňu zužuje nielen opticky ale aj celkovo a nebudeš tam mať dostatok pohybu a miesta pri varení. Ja ti navrhujem moje riešenie iné nepripadá ani do úvahy ak chceš veľa miesta a aj správne usporiadanie linky. Digestor nemusí byť komínový ale výsuvný a tá užšia skrinka vedľa chladničky to sú výsuvné koše na potraviny ale ak chceš otváranie si prispôsob podľa seba na všetkých skrinkách.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, dakujem za screeny - bohuzial to je stena na ktoru nemozem linku prichytit - tam bude spajza, bojler a podobne. Tiez som rozmyslal zeby som to chcel mat presvetlene viac ale proste to nejde. Rozmery miestnosti su 3.8horna cast, lava cast ma 2.6m = spajza (nika) alebo akokolvek to nazveme sa do toho nerata. No myslel som si ze tam zmestim aspon 1.5m kuchynsku linku vlavo, a spravim ostrovcek ale asi sa fakt nezmestim tak aby som sa tam nemlatil o steny
Odpovedať
70cm na chodenie medzi linkami a na stolicky tiez? Zalostne malo.
Odpovedať
no sak ano, jedine riesenie je teda iba barovy pultik potiahnut z lavej strany do prave miesto ostrovceka ale to je take o nicom :)
Odpovedať
@stan27 Pockaj trosku nechapem aky bojler. Na umyvanie riadu? Tak nato ti uplne postacuje nejaký prietokový ohrievac a ak chces tak si tam daj radsej umyvacku riadu. Ale urcite by som uz z tam malej miestnosti nerobil este menšiu. Poloz si otazku naco ti bude spajza a nika a naco ich vyuzijes. Na potraviny ti uplne budú postačovať skrinky. Ale je to len moj nazor a nechcem ra presviedčať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?