Bytový designer

Prosím o radu. Nechali jste si navrhnout kuchyň, celý Interiér nebo jste si ji malovali sami? Tak nějak aby to ladilo a nějaké vychytavky co byste tam určitě udělali? Dik :-)
Odpovedať
Vsetko som robila sama, ale dlho predtým som si na pintereste ukladala inšpirácie a potom som si to skladala v súlade s dostupnosťou na svk... :-) Vychytávky myslite kde, v kuchyni? Za mna tri skvele su výsuvný kos na motorček - potlačím kolenom a vysunie sa; skryte zásuvky - teda akoby suflik v sufliku a batéria so sprchou, to si milionkrat poviem, ako dobre, ze mame. No a potom este taká prkotina, ze svetelný lúč z umývačky, funkcia rýchleho schladenia nakúpu/rýchleho mrazenia v chladničke. Co zatiaľ velmi nevyužívam, su všetky funkcie našej rúry, asi som na to primala gazdinka. V pare som nieco pripravovala asi trikrat... :-/ Jaj a este som rada, ze sme si pri prerabke dali urobiť veeeela zastrciek v kuchyni.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie aka je prosim ta vyhoda skrytej zasuvky ?? Ja som na to este neprisiel. Vdaka
Odpovedať
@wolodymyr my tam mame veci, ktore nechceme v detských rukách, ale chceme mat my po ruke :-) Nožnice, vývrtka, zápalky... Plus zásuvka, kde je pribor, ma ďalšie využitie. Kamoska tam zase schováva čokolády pred dcerou :-D
Odpovedať
@hallie A som si stále myslel, že do zásuvky sa dáva zástrčka a nie príbor.
Odpovedať
@ruren hm, tak nie ;-) http://slovnik.juls.savba.sk/?w=Z%C3%...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?