Blum servo drive uno pre výsuv na odpadkový kôš

Mate niekto skusenost s dodatocnou montazou? Nebudu odstavat dvierka voci ostatnym?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja mam na vsetkych suflikoch a je to super. nema co odstavat, cely mechanizmus je za linkou (suflikom) ;-)
Odpovedať
@abobo viem, ze je to za suflikom, ale musis suflik potlacit, nie? Cize musi odstavat aspon par mm. Ja to chcem dat len na odpadkovy kos, ale bojim sa, ze mi tento jeden suflik bude odstavat. Okolite skrinky su klasicke otvarave do strany.
Odpovedať
hej bude odstavat 3mm, su tam dorazy s pruzinkou, ktore sluzia ako spustac. Ja som s tym pocital uz pri montazi a dany korpus ponoril hlbsie. Ale to by sa malo dat spravit aj na uz namontovanej skrinke bez problemov posunut ju viac dozadu. Ten doraz mam aj tu na fotke napravo http://www.modrastrecha.sk/blog/marek... , ja som z una odrezal spodok a pouzil ho na otvaranie Blanco select.
Odpovedať
@marek_k 1 mm by nestacil? :-)
Odpovedať
zalezi aky mas suflik a aku skrinku, tych 10cm potrebujes. nemusi odstavat ani mm.
Odpovedať
@atlaska ako si to myslela?
Odpovedať
@sprite001 su rozne hlboke sufliky, stolari robia aj hlbsie ako 50cm. ak ma blum sufel a linku hlboku klasicky 60cm tak mu nebude pretrcat ani mm.
Odpovedať
servo ma 5-6cm a da sa posuvat na potrebnu vzdialenost.
Odpovedať
@atlaska suflik mam blum a linka ma hlbku 60 cm. Za suflikom mam cca. 6 cm volne miesto (po okraj skrinky). "Masinka" by sa tam teda mala zmestit :-) Ale ako pisal @marek_k musel by som asi celu skrinku posunut o tie 3 mm hlbsie, aby mi vsetky dvierka pekne licovali. Len neviem, ci ma pusti umyvadlo :-| Kuchynu uz mame davno zmontovanu...
Odpovedať
Profilova fotka
@sprite001 jaj, no samo ten suflik musi mat moznost sa zatlacit 2-3 mm smerom dovnutra, to je pravda...
Odpovedať
Ahojte, kolko stoji takato srandicka? Tiez sa mi to pozdava. Este ze "vas" citam a uz som mudrejsia ze s tymto treba pocitat dopredu nech vsetko sadne.
Odpovedať
Nerozumiem teraz ti nelicuju dvierka so suflom na kos? ved len namontujes servo, posunies ako treba za suflom tych 6cm staci. pretrcat nemusi nic, naco? ved tuknes do neho a otvori sa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sprite001 ja mam taky gumeny doraz na kazdom supliku, ten na servo supliku je ale stalcitelny. Tym padom nejake zasadne vytrcanie toho suplika nepozorujem. Ale pozor je to strasne navykove a budes kopat do ostatnych suplikov aby sa otvorili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ten suplik sa musi pohnut par mm dovnutra aby to servo rozpoznalo. Ak mas ostatne supliky nadoraz, tak ten zo servom musi tych par mm vytrcat.
Odpovedať
@atlaska praveze nie, vsetko mi pekne licuje. @majkoj to pekne popisal. @maminecka2 ja som to nasiel za 69 Eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@abobo ty mas na kazdom supliku elektricke servo za 70-80€ ?
Odpovedať
@sprite001 kde si to nasiel prosim ta za tuto cenu?
Odpovedať
@majkoj nemusi, mam vsetky sufle na servo a vedla niektorych skrinky , mycku a vsetko licuje. Je to o nastaveni tej jednotky tak aby ked je sufel zatvoreny licoval s vedlajsimi skrinkami. to akoby vyzeralo keby jeden kos trcal 3mm? Nadoraz predsa sufle niesu je za nimi priestor a on ma okolo kosa skrinky s dvierkami.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska nie nie je to nastavenim, suplik sa musi vediet pohnut dozadu. Tebe to licuje, lebo pravdepodobne mas ako ja take dorazy na suplikoch kde nemas servo.
Odpovedať
@majkoj vsade mam servo. ale na mycke nie ani na dvierkach potravinovej skrine a. snimi sufle licuju. ta jednotka sa da predsa namontovat tak aby predna doska sufla na kosi nevytrcala. zalezi kolko tam ma miesta. ja mam jednotku niektoru uplne na zadnej stene skrinky, na kosi nie tam je predsunuta dopredu. Mam za nou este vyse 5cm miesta kam by sa dala este posunut.
Odpovedať
@majkoj my sa chapeme :-) @atlaska tebe stolar nastavil dvierka (sufliky) tak, aby ti licovali a dalo sa do nich tuknut. Ja mam dvierka tiez v jednej rovine, ale su na doraz t.j. dvierka su uplne oprete o korpus. Ak na suflik dam servo, musim suflik povytiahnut o 3 mm, aby som ho vedel tuknut - tym padom mi uz dvierka nebudu licovat....
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ja uz neviem ako ti to mam povedat. Ja netvrdim, ze sa to neda namontovat zarovno. Ja tvrdim, ze ten suplik musi mat volu smerom dozadu. Elektronika ten pohyb do vnutra rozpoznava ako povel otvorit ho. Je to predpis vyrobcu !. https://www.youtube.com/watch?v=oqzsj... . Ak ostatne supliky nemaju rovnako hrube distancne podlozky, bude servo suplik odstavat. Ak sa tam daju odstavat nebudu.
Odpovedať
@sprite001 vy myslite ze to bude trcat o tie spuntiky ci ako to nazvat, to staci nalepit na vedlajsie skrinky tale male priesvitne polgule. A dvierka sa daju dostelovat kovania. zajtra odfotim u mamy.
Odpovedať
@atlaska uz sme sa asi pochopili :-) Tie priesvitne pologule tam mam nalepene, len nie som si isty, ci tak maly pohyb rozozna to servo. Uz to neriesme :-) odpoved je jasna, dviarkam musi byt umozneny pohyb vzad aspon o +/- 3 mm.
Odpovedať
hej tie gumicky su riesenie ale musia byt 3mm vysoke, zalezi ci nieco nieje napevno na tej istej stene co sa o 3mm nebude dat lahko povysunut(nejaka lista, chladnicka a podobne). Rovnako dobre resenie je posunut korpus so skrinkou v ktorej ma byt servo o 3mm dozadu voci ostatnym korpusom, Tak to mam spravene ja. Original blum servo maju aj v ikei, len prebalene do ikeckej krabice. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@majkoj mohol by si mi prosim ta sublerou odmerat tu potrebnu volu medzi dvierkami a korpusom. :-) Za suflikom mam napokon medzeru len 5 cm, zmesti sa tam to servo? Za ochotu vopred dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sprite001 reguluje to tento stlacitelny "cudlik" a ma to 2mm :)
Odpovedať
@majkoj dakujem
Odpovedať
@lubomird http://www.remab.sk/product/sk/servo-...
Odpovedať
Profilova fotka
OdporucAm si to niekde vyskusat, ak mas kos pod umyvadlom, ked budes umyvat riady tak sa ti to bude aj malym dotykom nohy vzdy otvarat. Ja som to skusila na NR vystave a mi to vadilo. Aj stolar preferuje radsej zafrezovane uchytky ako tieto srandicky a to je dost moderny a skuseny. Takze idem riesit odkukane u svagrinej: https://www.drezyonline.sk/franke-ped...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?