Biele spotrebiče vstavané

Profilova fotka
Baby, poraďte nejaké pekné a dobré b i e l e spotrebiče (vst. rúra a mikrovlnka + varná ind. doska), dajte aj nejaké fotky. Ďakujem.
Odpovedať
biele spotrebiče má bosh, miele, ale aj elektrolux. krasne su aj od nardi, ale maju len ruru, plynovu varnu platnu a digestor. Mikrovlnka biela je problem u viacerych znaciek.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme v kuchyni všetko od Ariston Hotpoint. Cenovo prístupné spotrebiče. Máme ich pol roka a zatiaľ som spokojná.
Odpovedať
my mame ruru a mikrovlnku whirlpool http://www.whirlpool.sk/amw-496-wh-s, rura: http://www.whirlpool.sk/akz-560-wh a doska Electrolux: http://varne-dosky.heureka.sk/electro.... Vsetky tri su naozaj biele. Mikrovlnku a ruru som volila jednej znacky aby k sebe pasovali za bosch sa mi zdalo zbytocne vyhadzovat kedze tieto su pekne a funkcne a uplne naj je cierno biely displej, kde krasne vidno hodiny na rure, minutky su hlasne (niektore rury na max su strasne tiche) a mikrovlnka nema aktivovany cas, takze ked su vedla seba tak mi vsetko nesvieti. Som rada, ze konecne mam spotrebice ktore vsetky nesvietia ako na diskoteke a ta biela na displayi je fakt pekna. Takze doporucujem. Setrit na indukcii sme nechceli a vyberala som bielu medzi Bosch a Elextrolux a volba padla na Electrolux kedze su dobre recenzie a bola lacnejsia ako Bosch. Predtym sme mali vsetko od jednej znacky a ukazalo sa to ako blbost, lebo ani to nepasovalo dizajnovo k sebe (pri kupe sme mysleli ze bude) mikrovlnka, rura svietili na cerveno a v noci osvetlovali kuchynu
Odpovedať
Profilova fotka
@sole323 ahoj prosim ta nasla si biele spotrebice rovnakej znacky?ja mam s tym problem..napr.od boschu nesedi odtien bielej..dakujem
Odpovedať
@jojo2jojo tak to si ma potešila rúru a mikrovlnku mám vybratú presne túto
Odpovedať
Profilova fotka
@silvianm ahoj, áno zohnali sme zn. Whirpool : mikrovlnka, rúra, varná doska-indukcia.... neskoro píšem, už ste niečo zohnali?
Odpovedať
Profilova fotka
@silvianm akoze nesedi odtien bielej? My mame bosch a odtien bielej sedi. A nasli ste nieco?
Odpovedať
@alenabed46 kde ste prosim kupovali spotrebice Hotpoint? My budeme od nich kupovat americku chladnicku, tak by to pasovalo potom do celej kuchyne, len som nenasla vela recenzii na ich ostatne spotrebice :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sole323 dakujem.. my sme zhanali bosch.. ja som citala na nete a vacsinou som sa stretala s tym, ze biele nesedia.. ale nasli sme
Odpovedať
Profilova fotka
@janka279 ahoj, no zial co som videla v predajni nay, okey a pod. tak jednoducho bola polarna biela, biela atd.. a tie spotrebice jednoducho mali rozne odtiene.. na nete som sa v tom nevyznala popravde nakolko obrazky dost skresluju, ale sme kontaktovali priamo vyrobcu bosch, kt. potvrdil ze su rozne odtiene bielej ale nasiel nam vyrobky co sme pozadovali v rovnakej bielej
Odpovedať
nam pekne pasuje Electrolux indukcia a potom set od Whrilpool mikro a rura ako som uz pisala. Konecne som sa dockala, ze svieti len rura s casom a mikrovlnka je svetelne ticho. Je to elegantnejsie ako mat cas aj na mikro, aj na rure. A whirlpool ma krasne biele cisla na cernom pozadi co sa mi tiez velmi paci.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvianm Vidis, ani som nevedela, ze su taketo farebne rozdiely. My sme to teda so stastim trafili. A vypada to pekne nastastie. Asi by ma porazilo, keby nam priniesli dva odtiene bielej. :-) a na koniec ste zohnali Bosch?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sole323 Ja mám radu Simplicity od Gorenje. Je v bielej a čiernej ja mám doma bielu (mikrovlnku, vstavanú rúru, varnú dosku a chladničku). Som s nimi spokojná akurát s mikrovlnkou som nespokojná lebo sa mi zdá nejaká hlučná a už bola raz aj v oprave lebo prestala hriať, ale nám ju opravili a ide dobre. Čiže jediné čo by som vymenila je tá mirkovlnka ale to nájdeš hocijakú bielu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka279 ani ja, az na forach som na to narazila a nakoniec to tak aj bolo :-) zatial sme ju iba objednali tak uvidime ake budu naozaj :-)
Odpovedať
Ahoj ja mám whirlpool plynova harna doska sklenená, zabudovana mikrovlnku a rúra
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@vevericka05 napísala by si mi prosím presný typ rúry a mikrovlnky? tiež chcem tieto dve zladiť a neviem sa k tomu dopátrať. Dakujem :)
Odpovedať
ahoj, prepac ze odpisujem neskoro ale nebol cas sem chodit :D typ rury AKZ 560 mikrovlnka AMW 496 zn whirpool
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?