Biele spotrebiče

Profilova fotka
Ahoj.Zaujimalo by ma ake mate skusenosti s bielou varnou doskou.budeme mat bielu lesklu kuchynsku linku s bledohnedou pracovnou doskou.rozmyslam nad bielymi spotrebicmi.rurou,varnou doskou a granit umyvadlom.mate niekto bielu varnu dosku?ako ste spokojni?
Odpovedať
ahoj, mame tiez bielu lesklu linku a biele spotrebice, max spokojnost, kuk v mojom albume Kuchyna mojich snov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja skusenosti este nemam, ale tiez planujem biele spotrebice. Mam kupenu uz bielu ruru, mikrovlnku zatial nie, mam aj biely drez blanco a urcite budem mat aj bielu varnu dosku, takze ja som urcite za. Zevraj aj s udrzbou je to jednoduchsie ako s nerezom.
Odpovedať
Moji rodicia maju doma biele spotrebice. U nich sa kazdy den vari, a teda v kuchyni sa travi dost casu - a na tej bielej je dost vidno napr. aj zaprášenie hoci len od prachu ked sa chodi napr. okolo umyvacky, sporaka, chladnicky... Sak nie je to velka robota pretriet handrickou, ale clovek to zrovna nepretrie a pride navsteva :-D.
Odpovedať
Biela sa lepsei udrzuje ako tmeve spotrebice,alebo nerez.Mozem odporucit
Odpovedať
Profilova fotka
Mame bielu lesklu linku, ale kedze sme davali sivu pracovnu dosku, zvolili sme aj sivy drez . Biely je az prilis haklivy. Co sa tyka varnej dosky, mame indukciu bosch, ktora by mala byt biela, no vedela som, ze bude mierne do siva. No nam to tak vyhovuje a ladi. Vsetko sa udrzuje krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne za odpovede, my ešte zvažujeme - či dať do bielej lesklej linky úplne čierne spotrebiče, nemáte skúsenosť? Nekričí to príliš? Konkrétne ma zaujal rad Gorenje simplicity.
Odpovedať
Profilova fotka
@andri_b krásna kuchyňa, klobúk dole...ja plánujem niečo podobné :)
Odpovedať
my mame tiez biele spotrebice a svetly silgranitovy drez a je to super :-)
Odpovedať
@lacko255820 popozeraj obrazky kuchyn,alebo kuchynske studia priamo, ja som mala na vyber a biele v bielej sa mi nepacili,ked som ich videla nazivo,tak mame nerez s ciernym sklom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mám biele spotrebiče a maximálna spokojnosť.
Odpovedať
a ma niekto bielu kuchynsku linku, biele spotrebice a pracovnu dosku bud uplne ciernu alebo sivu?ak ano prosim o foto nevviem sa rozhodnut dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte. zvazujem biele spotrebice a to el.ruru, varnu dosku a digestor a tiež drez. Neviem sa rozhodnut ci kombinovat vsetky tieto spotrebice v bielej farbe. Obavam sa, ze nebudu vsetky v tom istom odtieni a bude to posobit rusivo. Kuchyna bude celkovo svetla, skrinky biele a pracovna doska svetle drevo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?