Biela matná kuchyňa - hladký alebo štruktúrovaný povrch?

Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit? Prave riesim kuchynu a chcem si dat biele matne dvierka, ale neviem ci ist do hladkeho alebo strukturovaneho (zrniteho) povrchu. Bojim sa trochu udrzby na zrnitych dvierkach. Mate niekto podobne skusenosti? Vdaka :)
Odpovedať
@matia911 ja osobne by som isla do hladkych. v tom strukturovanom povrchu sa moze usadzat spina, a po case to moze byt tazko vycistitelne. ale skusenosti nemam, mam hladke :-) aj ked spodne dvierka maju taku jemnu strukturu na dotyk, ale su tmave, takze neviem povedat. len pretriem a hotovo.
Odpovedať
@matia911 ja som mala dvierka so zarezmi, ozdobami. Nikdy viac, uz len hladke.
Odpovedať
Ak tým štruktúrovaným povrchom myslíš DTD biela perlička,tak toto by som odporúčala.Je to oveľa lepšie na udržiavanie ako hladká DTD.Mám doma oboje,takže píšem z vlastnej skúsenosti.Z hladkej mám korpusy kuch.linky a z perličky som dala deťom vyrezať dosky písacích stolov.Najväčšia výhoda v perličke je,že nezanecháva odtlačky.
Odpovedať
Ahoj, ja mám bielu matnú kuchyňu a presne perličku. Ak mi po nej nieč stečie, prípadne mi po nej poskáču mačky, tak len zoberiem handru a pretriem a je ako nová. Výborná na údržbu.
Odpovedať
diky za rady :) hej myslim taku perlicku, len kazdy vyrobca to ma inak pomenovane a ja sa rozhodujem medzi platinum white alebo premium white, len bojim sa toho, aby to nebolo moc perletove. A mala by to byt arkticka biela. No lamem si hlavu :)
Odpovedať
@uglybetty1234 a neusadza sa ti v tej strukture spina a mastnota? Rozmyslam, ci aj neskor po case sa to bude dat lahko vycistit.
Odpovedať
@mamartina24 ako sa ti udrziava ten hladky biely korpus? Mas klasicku bielu ci arkticku?
Odpovedať
@matia911 nic sa neusadza. Na zaciatku som sa bála tej perličky, ale teraz som spokojná, KUchyňu mám od septembra, takže ohľadom času a špiny ti neviem teraz povedať. Avšak nevidim, dôvod prečo by sa tam mala usádzať nejako extra špina, keď vždy tú ,,aktuálnu zotriem" a je to ako nové. No uvidím časom.
Odpovedať
Mám klasickú bielu.Som rada,že z tejto dosky mám len korpus a nie celú linku.Čistí sa to jarou a cifom(ak je niekde pri sporáku niečo horšie) dobre,ale vidieť na tom každý dotyk.Ak budem meniť kuchyňu,tak korpusy budú určite z perličky.
Odpovedať
@uglybetty1234 no ved prave, ci sa casom do tych struktur nedostane mastnota a spina, lebo sak kazdy den nebudem utierat celu kuchynu, mozno tak na zaciatku, prveho pol roka a potom ma to prestane bavit :)) a mas klasicku bielu ci arkticku? nie je to moc jagave na svetle? :))
Odpovedať
Profilova fotka
My mame doma matnu bielu .dal som ju kvoli tomu aby bola jednoducha udrzba a je to pecka.do mody idu matne.1 mm hrana je pekna.ja som si dal len take jedn uchyty mam rad minimalizmus nie zbytoc.veci no vacsie madla na cielkach by to zvyraznili este viac
Odpovedať
@smajchel : to je arkticka biela vsak? Vyzera to pekne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Taku som chcel dat ale nie je to taka uplne biela,ale ma kvalitny povrch.c.dekoru a firmu ti poslem ak potom budes chciet.hrany su abs 1 mm s bielym lepidlom
Odpovedať
Profilova fotka
@smajchel velmi peknu mate :-)
Odpovedať
tiez mame matnu a super na udrzbu. Ale nie je mat ako mat. testovala som viacero matnych bielych folii a niektore boli hruza..
Odpovedať
manzelka tiez chce len bielu ale este sa rozhoduje ze ci matnu alebo lesklu
Odpovedať
Profilova fotka
Matne su pekne
Odpovedať
A nespini sa vam casto biela kuchynska linka?
Odpovedať
Tak uz je rozhodnute,objednane! Biela-matna ;) Dufam, ze budem spokojna. Dakujem vam za vsetky rady :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@biene Ahoj, a aký odtieň ktorého výrobcu vyšiel z tvojho testu najlepšie, resp. ktorú máš doma? :-)
Odpovedať
@matia911 Akú bielu matnú si nakoniec vybrala? Si s ňou spokojná? Lebo uvažujem takisto objednať bielu matnú, len neviem akú...ty máš fóliu, akryl alebo striekaný lak?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@smajchel prosim vas je to foliovana kuchyna alebo lakovana. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
Dvierka:bila kvalitnejsia lamino doska,abs hr 1,3mm,to tmave drevo je material ktory je kvalitativne z tych top,tiez lamino s hranou 1 mm ABS
Odpovedať
@smajchel mohol by som vediet cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
Cenu coho,celej kuchyne al.materialov?..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?