Biela leskla kuchyna v kombinacii korpusu so sivym drevom

Profilova fotka
Mate niekto bielu kesklu kuchynu v kombinacii so sivym drevom? Dakujem
Odpovedať
ja nemam ale mam skrinku lesklu bielu v kambinacii s dubom bledym kraasa
Odpovedať
@mamakaja pripni foto :-D
Odpovedať
nevieš sa rozhodnúť? posielam dve - jedna biela lesklá so šedou doskou a zástenou a jedna biela lesklá so šedým dubom Ak by si potrebovala poradiť - napíš.
Odpovedať
@janals nerad sa vam miesam do debaty, ale ten druhy obazok to co je za kuchyna? Pracovny priestor nula bodov, drez zatmeny chladnickou sak neverim ze tam sa da pracovat. Ked vyberam nieco z chladnicky nemam to ani kam polozit, strasne, rovnako pri varnej doske stiesneny priestor strasne. A len taky detail, nie je hygienicke mat kochlikove rasliny cykas ci co to je - na jedalenskom stole. Ten je tiez hrozne neprakticky umiestneny. Ako farebna kombinacia ok, ale kuchyna rozmiestnenie je jedna tragedia. Jedine pre ludi co nevaria a vystravuju sa polotovarmi a vonku po restauaciach a jedalnach.
Odpovedať
@snowy66 návrhárka je asi polotovary a potom navrhuje takéto "praktické" kuchyne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja @mamakaja ako povedal lubomird, poprosim foto. Dakujem
Odpovedať
@bmimuska
Odpovedať
@bmimuska kuchyna není hotova,ale mam tam sedy dub akoze su to parkety na zadnej stene ,kuchyna je v stadiu prerabania ,ale ide o tu kombinaciu a ta je super jako obrazky co vam niekto uz pripojil,a ta skrinka v obyvke neviem co to je tiez niaky svetly dub a je to origos drevo a dvierka su leksle biele ta skrinka je nenormalne krasna asi tym ze je to drevo...v kombinacii s modernymi dvierkami a toho sa chceme aj drzat při zariadovani , postavili sme si hranoly a tram do interirieru a natrela som ich na bielo tiez super ale aj chodba sa preraba a tam som vymyslela dreveny obklad na jednu stenu a moj skvely muzicek travy volny cas tym ze lepi drevene malinke parkety na stenu ale to není dokoncene este ..
Odpovedať
@bmimuska nam taku prave vyrabaju, podla mna to bude super|
Odpovedať
@snowy66 myslela som, ze ide o farebnu kombinaciu :-) a ta kuchyňa je v jednoizbovom byte tj v jednej izbe uvarit, najst sa, pozriet tv a obcas aj prespat. asi mate vsetci velky priestor - gratulujem vám :-) :-) :-)
Odpovedať
@janals reaguješ síce na snowyho, ale nedá mi. Aj malý priestor sa dá vyriešiť rozumnejšie, sama som ich urobila dosť na to, aby som to vedela posúdiť. Hentá kuchyňa nemá problém s priestorom, ale so spracovaním návrhu a teda s celkovým riešením kuchyne, ktoré je skutočne veľmi neštastné. Ale podstatné je, že je spokojný ten užívateľ, ak si toto objednal. Alebo možno už zistil koľká bije. ;-)
Odpovedať
@bmimuska my mame bielu lesklu s dub sonoma ( alebo bardolino ? ) a ten je tiez taky nasivasty, ale nie uplne
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stolverka ano mozno zistil kolka bije :-D ono je to v podstate i plytvanie peniazmi, lebo hento vynalozene prostriedky su absolutne nevratne v uzitku ktory to poskytne. No a tie flase hore - to uz je aka dekoracia, este tak za komunizmu si ludia odkladali lahve od zahranicneho alkoholu na policu na obdiv, ale toto, to je faul.
Odpovedať
@snowy66 možno ich najskôr vypil a šiel objednávať kuchyňu, to by bolo vysvetlenie. ;-) Alebo opačne, zistil čo kúpil a odvtedy miesto varenia popíja. :-D
Odpovedať
@janals to je strasne, teda videl som vela kuchyn ale toto je strasne, priam katastrofa, to je ako len vzorka ?alebo vazne?
Odpovedať
Mne sa paci retro prvok - ten pekny prednovembrovy 3f vypinac (ktory nie je potrebny). Nevidno to dobre, ale ak je tam v rohu dana umyvacka, tak to je radost robit v takej kuchyni. Na druhej strane ak ma clovek k dispozicii iba par cenitimetrov, da projektantovi jasne zadanie - chcem tam vsetko a namiesto toho, aby presadil ine riesenie, radsej sa podvoli (aby nestratil zakaznika) a urobi to. Pripadne si majitel navrhne kuchynu sam a potom to tak vyzera.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?