Benátska stierka za kuchynskou linkou

ahojte, prosím poradte mi, aké má výhody a nevýhody benátska stierka za kuchyn. linkou? a kolko stojí na m2 v okolí B.Bystrici? a či odporúčate? ďakujem.
Odpovedať
ozvite sa, súri mi to nemyslím si že to nemá nik, dakto z vás to už predsa má.
Odpovedať
nie je to vhodná úprava za kuchynskú linku.
Odpovedať
@stolverka a aky je dovod nevhodnosti?
Odpovedať
nemá potrebnú odolnosť. Priestor je potrebné často čistiť silnejšími čistiacimi prostriedkami, pretože je tam drez, varná doska, častokrát vyfrkne niečo z mixéra, atď. Benátsky štuk neodolá čisteniu, poškodí sa. @livia341
Odpovedať
@livia341 ahoj uz ste pokrocili s benatskou stukou?tiez ma to zaujima, dakujem za odpoved
Odpovedať
@stolverka dakujem za radu nik nam nevedel poradit len ty, tak sme si rozmysleli dame si sklo aj dlhsie vydrzi
Odpovedať
@livia341 budeš spokojná so sklom, uvidíš. Benátsky štuk dáš možno inde, kde to bude vhodné. ;-)
Odpovedať
@stolverka dopočula som sa, že štuk je vhodný na krb a to si dáme neskor, teraz to neriešíme, len čím skor sa nastahovat, ja som strašne chcela sklo a vacsina ma odhovarala ze sklo je drahé a to som nedala vobec nacenit a zástenu z dreva som nechcela lebo to casom puká a mastnota sa lepí na dreve tak, že štuk ked ani ten nie tak sklo dala som nacenit a celkom dobré ceny čo som bola prekvapená to záleži od akých firiem, hrúbky a farby...tak to budem spkojná, len nech kuchyna sa dokončí, aby mohli príst pomerat na sklo ale teraz chytro si zistujem spotrebiče vstavané a neviem sa rozhodnút ktoré odporúčate?
Odpovedať
@sya Ahoj nie nepokročili sme a ani nebudeme robit vobec, rozmysleli sme si nik to nemá a ani to ešte nepočuli, dáva sa vacsinou na krb tak si radsej dáme sklo to je bez žiadných starostí.
Odpovedať
@livia341 ide o to aký máte rozpočet, je tu toho dosť veľa popísané o spotrebičoch, skôr by som k tomu pristupovala individuálne, ale v zásade ja osobne by som vychádzala zo značiek siemens, bosch, možno aeg, liebherr. Záleží samozrejme od jednotlivých parametrov a vašich požiadaviek.
Odpovedať
@stolverka no rozpočet máme na spotrebiče všetkých 2000 eur stým, že chcem určite umývačku bosch, rúra asi electrolux alebo gorenje, chladnicka s mraznickou asi whirpool, a varná platna to je mi jedno, no boschy vsetky si nemozme dovolit, cize tak kombinovane značky boli, ale najnovšie hovoria o beko ale ja to mu až tak neverím
Odpovedať
@livia341 no, sme trochu mimo témy, ale ten wh pri prosím rozmyslite, nie je to dobrá voľba. Sú hodne kazové. Beko by som nebrala. Z boschu sa dá aj rúra za dobrú cenu kúpiť dnes už.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stolverka no to hej ked sme mimo témy, ale som potrebovala pocut názor, ked sme už pri tej kuchyne, to máte pravdu že wh. sú kazivé u umývačky skúsenost mam od mamy a od chladničky som nepočula, dobre je to na naše zváženie. Dakujem za radu, boschy sú dobré,ale náš ropočet je malý a o mikrovlnke nepoviem strašné ceny za to pýtajú a to ja chcem len zohrievat.
Odpovedať
@livia341 celkovo značka wh išla dolu vodou, platí pre všetky spotrebiče. Tak si dajte mw voľne stojacu za pár desiatok eur a výklop aventos HL nad ňu a nábytkové dvierka a nemusíte kupovať vstavanku
Odpovedať
@stolverka to myslíte chladničku? dobrý nápad to by ma vobec nenapadlo a ani mi to nik nepovedal.
Odpovedať
@livia341 nie, to myslím mikrovlnku a chladničku takto riešiť určite neodporúčam. Chladničku buď voľne stojacu ako vstavanú.
Odpovedať
@stolverka Dakujem za rady ste mi moc poradili, idem už spat dobrú noc.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?