Beko

Co hovorite na kuchynske spotrebice znacky Beko? Dobre/zle skusenosti? - rura, mikrovlnka, umyvacka riadu, indukcia, chladnicka
Odpovedať
@marrria Neuvažuješ zle, pretože je na ne záruka 5rokov a na vybrané typy práčiek 10.rokov záruka na motor. Predávajú sa vo veľa štátoch EÚ a nie sú na ne zlé hodnotenia. Pozri, kto chce kúpiť Bosch tak si ju kúpi, kto chce Whirlpool tak si ju tiež kúpi.. No a kto chce Beko tak si ju tiež kúpi.. Je to taká lepšia stredná trieda... no a výdrž?? Tak je to aj o cene. Keď si chceš priplatiť napr. za nerezovú nádrž tak bude drahšia..To už Ty musíš vedieť koľko chceš do toho investovať atď.. ;-)
Odpovedať
@technik007 naajskor som rozmyslala aj nad Whirpool, ale necitam moc dobre recenzie na tuto znacku.., takze mam obavy z toho. Radsej zvolim teda asi nieco ine, napr. Beko :)
Odpovedať
@marrria Je to na Tebe čo si zvolíš... Ja mám UMR Whirlpool už 14.rok bez závady...Idem prerábať jadro a kuchyňu a iné nekúpim ako práčku, sušičku zn.Whirlpool, nakoľko budem mať aj zľavu na set a ešte aj pri zakúpení digestora ďaľšia zľava. So servisom mám výborné skúsenosti, nakoľko ND mám kedykoľvek a za veľmi krátku dobu. To je pre mňa rozhodujúce. ;-)
Odpovedať
@marrria @technik007 Ako pise. Stredna trieda, posluzi, ak mas stastie vydrzi. To iste stastie potrebujes pri vsetkych znackach. Samozrejme, ked vyskusat bozenky, hedas dopustit. Ale takisto sa mi lepsie vozi v medvedovi, napriek tomu kupujem lacnejsie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 To je ale hodne smutné, že máš dobré skúsenosti so servisom, lebo kedykoľvek a za krátku dobu... z toho jasne vyplýva, že sú to poruchové spotrebiče. Ja mám Beko chladničku s mrazničkou, mrazničku a práčku, všetko kupované pred asi 8 rokmi ešte v Rakúsku (myslím, že vtedy ešte Beko na slovenskom trhu ani nebolo a všetky spotrebiče fungujú bez najmenšej závady. :-)
Odpovedať
@jamk1 ASI si ma nepochopil...písal som Ti že mám myčku 14.rokov a ide bez problémov. Čo sa týka servisu nepotreboval som ho, ale som napísal že keď k tomu príde /porucha/ tak mám servis poruke ako aj ND...
Odpovedať
Profilova fotka
@marrria ja mám mikrovlnku Beko a som spokojná....... tiež som pred kúpou uvažovala o Whirpolke, ale recenzie neboli bohviečo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 OK, pochopil som to inakšie. :-)
Odpovedať
@jamk1 Ok.Aj kôň má 4nohy a predsa sa potkne.. :-) :-) :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?