Barový pult ukončený krbom

Prosím vás počula som o nejakom barovom pulte ukoncenym krbom. Nemáte niekto s týmto skúsenosť? Nemôžem nájsť nikde foto ako to vypadá. Poprípade ako sa dá inak oddeliť kuchyňa aby to nebolo úplne oddelené ale len čiastočne. Počula som o posuvných dverach, priečkou a v nej krb... Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
ako sa to robí v tom barovom pulte by teda zaujímalo aj mňa. pochybujem, že ide komín stredom izby a ešte tak, že ho je vidno. mohlo by to byť zaujímavé.
Odpovedať
@20nikuska2 neviem, ci je to stastne riesenie lebo si zober, ze ked mas krb, tak musis mat aj komin a to si vies predstavit v strede izby mat? Skor by som riesil predelenie tymi posuvnymi dverami
Odpovedať
Profilova fotka
Tak aj tu su rozne take riesenia: https://www.google.sk/search?q=firepl...
Odpovedať
podľa mňa stačí dať do toho pultu biokrb :)
Odpovedať
Alebo niečo takéto:
Odpovedať
Profilova fotka
Biokrb ako oddelenie izieb by som povedal, že relatívne fajn. Ale osobne biokrb by som si domov nedal. Príde mi to zbytočnosť. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@khloe_j nie...horný obrázok je z Anglicka, okná netesnia, prirodzená výmena vzduchu, ďaľší je tiež z veľkorozmerového bytu alebo domu. V menšom dome biokrb pri dlhodobom (viac ako hod)zásadne zhoršuje kvalitu prostredia.
Odpovedať
@jan45 obrázky som dala len pre inšpiráciu :) Môže to ale vyzerať fakt dobre, mať biokrb ako dekoráciu v pulte :) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@khloe_j takže ešte raz, ak to je taký pekný krb ako na obrázku a v dome nemáte rekuperáciu tak ráno sa nemusíte zobudiť. Samozrejme, že v noci ho nenecháte horieť, ale smrdí to aj cez deń. Obrázky sú pekné napohľad je to ako keď v telke pozeráte "Kosti" , ten smrad v pitevni tam nie je cítiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?