Baby varnu doska...staci 60tka, ,alebo radsej sirsiu ? Dakujem

Ci sa Vam na tu 60tku zmesia napr.dva velke hrnce.
Odpovedať
záleží na tom, či občas aj varíš, alebo sa stravujete v McDonalde. jaj, prepáč, že sa ti sem montujem, keď si oslovila len baby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
60 je štandard, má asi väčšina. Ja mam 58x51. Stačí, ale až ju raz budem meniť dám indukciu a určite väčšiu. Ak ta nelimituje priestor a ani budget, daj väčšiu. Je to komfortnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
nedaj sa obalámutiť reklamou ako my...dali sme 5 horákový, ale práve väčšie hrnce tam naraz nedáš... :-|
Odpovedať
mame sice indukcnu, ale 5 zon, dve sa daju spojit do jednej /funkcia pekac/, sirka je 82 cm. Je akurat. Bosch PXV875DC1E
Odpovedať
Co je pre teba velky hrniec? Ci 26 cm 8 litrovy hrniec na polievku alebo megahrncisko kde pokrievka je velka jak dekel od kanala (ja mam take aj take) Tie 26 cm vyskladas, tie vacsie tazko. A este zalezi ako su rozlozene varne zony, lebo ak ti na uhlopriecku vojdu dva velkohrnce a z nic jeden vyjde na tu s najmensim vykonom, tek je to dobre pre hovadzi vyvar, ale kompoty v obidvoch naraz nepozavaras. A vacsim problémom ako hrnce a kastroly byvaju panvice. Tie musia byt oprimalne naskladane aby sa vyhrievali na plny vykon, ked treba.
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne v pohodicke ti staci aj taka varna doska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko zalezi od toho v akych hrncoch varis, od toho sa odrazaj, co najviac pouzivas, kolko naraz varis a podobne. 60tka je klasika, podla mna je to tak akurat na bezne varenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako pisu 60tka je klasika nie je sa coho bat, vacsina ma taku. Ja mam indukciu 80tku a je to super, ale mam na to priestor.
Odpovedať
Jednoznačne širšiu :) Máme indukciu 77 CM šírka, ale ostali sme pri 4 zónach ... Sú inak rozložené a dáš tam aj naozaj obrovský hrniec ... Hlavne je tam konečne priestor ... Rozdiel v cene nebol takmer žiadny, ja by som ani nerozmýšlal dávať niečo menšie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?