Aký ostrovček do kuchyne?

Profilova fotka
ahojte.chcela by som ostrovcek do kuchine ale nemam sajnu ake su velke a ceny.poradili by ste mi ci je v nom lepsi drez ,alebo vstavany sporak alebo iba tak prazdny ?dakujem za vsetky odpovede.a prosim aj velkosti ak mate doma niekto.prerabat by sme chceli a spojit kuchinu z obyvackou takze tam bude dost miesta.
Odpovedať
to musis dat podorys, "dost miesta" je pre kazdeho ine meritko. vyrabaju sa podla potreby aky chces da sa aj 40cmx60cm svojimsposobom vyrobit a aj 5m dlhy.
Odpovedať
a po ďalšie je to dosť individuálna záležitosť čo sa týka nie len s ohľadom na dispozíciu, ale aj požiadaviek užívateľa. Dá sa aký si len zmyslíš a načo ho chceš využívať. A ceny sa pohybujú od 150EUR (vyrobený zo sektorových dielov) až po niekoľko tisíc. Kuchyňu treba navrhovať komplexne, nedá sa riešiť takto od brucha, je tam strašne veľa súvislostí, samozrejme ak to má mať hlavu a pätu.
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak, zrejme nie si ešte vôbec zorientovaná, musíš mať pôdorys kuchyne a premyslený prichod do obývacej miestnosti, veľkosť záleži to toho aký si môžeš dovoliť dať do piestoru a či ho chces využívať aj na sedenie, či máš priestor aj na iné ulozne priestory, miesto rpe potrvainy "špajza" potrvainová skina zvlášť a podobne, potom sa môžeš začať baviť o ostrovčeku...
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat 80x170, budu v nej z jednej strany zasuvky z druhej sedenie pre 2 ludi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?