Aký obklad sa hodí k bielej lesklej kuchyni?

Profilova fotka
Pozdravujem všetkých Strecháčov a týmto chcem poprosiť o radu. Konečne sme sa dočkali kuchyne - biela vysoký lesk, pracovná doska dub Arlington a teraz si lámem hlavu s tým aký obklad k nej zvoliť. Viem, že teraz sa často dáva zástena rovnaká ako je prac. doska, avšak keďže je kuchyňa prepojená s obývačkou a je ďalej od okna, bála som sa, že by pôsobila tmavo, tak som sa rozhodla pre obklad. Len sa neviem rozhodnúť aký si vybrať. čo by ste volili vy? Môžete prípadne pridať foto Vašej zásteny pre načerpanie inšpirácie :) Ďakujem krásne a pridávam nejaké obklady, ktoré ma zaujali, čo na ne hovoríte? Na prvej fotke je naša nová kuchynka.
Odpovedať
Biele sklo. Lahko sa cisti, nebude sa biz zo ziadnym dalsim prvkom v interieri. Za mna su obkladacky na predposlednom mieste vo vybere (za nim su uz len kamene a tehly) kvoli udrzbe. Teraz mam laminat, je to nebe a dudy oproti obkladu co sa tyka udrzby. Keby som vyberala teraz, tak jednoznacne davam sklo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez budem mat sice sklo ale do tvojej kuchyme by sa mi pacil ten prvy obklad,ale inac suhlasim s komentarom hore
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tento problem som tu riesila pred par dnami. Ja sa rozhodujem medzi bielymi obdlznikmi, ako mas na strednej fotke, alebo maslovymi... Neviem. A este otazka, obklad mozes dat sj dodatocne, ked uz mas linku hotovu? Ja som stale v strese ze sa musim rozhodnut kym namontuju linku a predtym dat obklad.
Odpovedať
Profilova fotka
@belllinka v kuchyn. studiu mi tvrdili, ze to je jedno v akom poradi sa to spravi- pre kuchyniarov je vraj lepsie ked oni montuju sko prvi, pre obkladaca je zas lepsie ak on prvy polozi obklad. Pevne verim, ze v tom teda nebude problem...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tam kľudne šupol aj niečo také ako je na tom prvom obrázku pod kuchyňou, ja som skôr za také "živšie" veci a keď je kuchyňa celá biela (ale inak pekná) tak by jej takéto oživenie vôbec neuškodilo. Ja si to s tým, viem v pohode predstaviť a ešte do nášho domu by som si to dal :D Ak by ste sa rozhodli pre to tak môžete potom pridať aj fotku, veľmi by ma zaujímalo ako to bude vyzerať hotové.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@barbora84 Dobrý deň, riešim rovnaký problém 😊, ako ste sa nakoniec rozhodli?
Odpovedať
Ja budem mat tiez takuto kuchynu, ale bez uchytiek... A davam drevo dosku a to iste na stenu. Ako na foto
Odpovedať
My sme dali cierno bliely leskly obklad na zem,cela kuchyna bude tiez bielo leskla a medzi tym tiez ten isty obklad ako na zemi.Vlastne cela kuchyna bude bielo cierna leskla farba.
Odpovedať
Len kuchyna este pride
Odpovedať
@7980 Mne sa velmi paci k tymto cisto bielym kuchyniam zastena v style terazzo. Dnes sa da kupit vela velkoformatovych obkladov v tomto style a zda sa mi to aj prakticke (nedvino na tom nic), aj stylove a zaujimave. Ak najdem fotku, co myslim, pridam tu. Ja by som osobne uz k lesklym dvierkam nedavala lesklu zastenu. Podla mna prave harmonicky posobi ten kontrast hladky plus matny povrch, ked sa skombinuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@domix147 mám to tak rovnako. Páči sa mi ak sa nekombinuje veľa materiálov. Doska sa fajn udržuje. tvrdené biele sklo by bolo tiež asi veľmi dobrá voľba. Každopádne tu som myslela veľmi na praktično, je to plocha ktorú treba permanentne udržiavať, tak nech je to čo najjednoduchšie.
Odpovedať
@alabastrova samozrejme ze leskla podlaha, leskla kuchyna a leskla zastena k sebe nejdu..bude sa to byt. Akoked da niekto matnu podlahu a matnu kuchynu... Ale kazdeho vec. Hlavne nech sa to tomu cloveku paci... My mame drevo dlazba, leskla biela kuchyna a drevo pracovna doska aj zastena. Ja to tak zboznujem😀😀😀😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
@barbora84 Dajte si sklo. Konkretne pozrite si firmu Interiersklo. Nam robili sklenene zabradlie a sprchovu zastenu a sme spokojni. Pozrite si ich web so zastenami do kuchyn.
Odpovedať
K tej lesklej bielej linke s drevenou doskou sklenenú zástenu teda nedavat? to by bolo všetko také lesklé, sterilne? Myslíte teda, že môžem dať biely matný obklad 30x60 ak je linka tiež biela? Rozmýšľam nad jednoduchymi čiernymi kovovými uchytkami.. Na foto ešte nie sú namontované vrchné skrinky a 1 spodné dvierka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?