Aký obklad do modernej kuchyne?

Profilova fotka
Viete mi poradit nejaky obklad do kuchyne v modernom style, farby tmavy dub s vanilkou? podlaha je bukovej farby.... ten obklad by vsak nemal byt velmi drahy :( uz som videla nejake pekne ale cena ma odradila :( a neviem ani co by sa tam hodilo ale chcem si este kupit aj tie zavesne systemy.
Odpovedať
Profilova fotka
este som zabudla, spotrebice su cierne a chcem to doladovat v obyvacke ktora je s kuchynou prepojena zelenou
Odpovedať
Profilova fotka
sjuzocka, neviem síce ešte cenu, ale drahé to asi nebude. ja by som chcela umývateľnú farbu, som to videla v jednom štúdiu a veľmi sa mi to páčilo. aj sa to ľahko umýva, keďže tam nie sú špáry. Mali tam farbu asi ako leštený betón a vyzeralo to super. chcem aj šedú/striebornú pracovnú dosku, tak to hádam pôjde k sebe.
Odpovedať
Profilova fotka
Máte niekto skúsenosti s obkladom z mozaiky v kuchyni? Máme čerstvo namontovanú kuchyňu a ešte stále sme nevyriešili obklad a toto by sa nám celkom pozdávalo. Rozmýšľam nad červenou farbou, len sa bojím, ako to celkovo vypáli 8-) Fotky sú v albume ;-) , vďaka za každý postreh :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bang, od tohto nás odhováral predajca, že špári sa zle čistia, čo je fakt pravda. čiže ak, tak to vyriešiť tak, že za sporák dať nejaké veľké kachličky a inde tie malé, mohlo by to aj pekne ukázať :-)
Odpovedať
bang, ja by som šla do obkladu čo najviac k dvierkam farebne, prečo červená? Koľko ťa bude baviť?
Odpovedať
bang, ja tiez rozmyslam nad nejakou zaujimavou farbou :-) mam zatial vybratu bordovu ( mal by to byt kamen s nejakym zaujimavym vzorom )... suhlasim so stolverkou v tom , ze tu cervenu by som brala len v pripade ze sa ti farebne hodi... akej farby mas linku? inak mozaika je v kuchyni nadherna - svagrina ma take rozne farby od bielej az po tmavohnedu - dokopy je to nadherne ;-)
Odpovedať
dai, má ju v albume.
Odpovedať
:-) dik stolverka... no bang, k takejto klasickej kuchyni mi moc ta cervena neide :-( k tomu by sa hodil presne ten obklad co som ti spominala - mozaika ale skor v tych hnedastych tonoch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dajte si zlatohnedu :-)
Odpovedať
Ja sa do toho nechcem montovať, ale bola by som za čo najsvetlejšiu, keď mozaika tak jemne prechádzajúca do hnedej, ak veľkoformát, tak najviac k dvierkam, lebo kuchyňa je malinká. A príliš veľa hnedej by to mohlo opticky zmenšiť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zlatu ;-) taku peknu, bezovozlatu
Odpovedať
Profilova fotka
aqui, ak mas nejaky link, pichni to sem, som zvedava aku farbu to myslis
Odpovedať
Článok sa načítava...
už ustupuje mrška, už sme pri béžovej. Vileroy boch má takú zlatistú peknú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no no take daco som myslela
Odpovedať
no bell, ber aj to, že má nerez spotrebiče a nerez úchytky a ten štýl kuchynky sa k tomu teda moc nehodí ;-) Ale šak bang tu aj tak neni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už som tu :-D Super ste to tu rozpitvali, takto som to potrebovala obkecat :-) Mne sa tá červená mozaika zapáčila iba ako prvotný nápad, v dome preferujeme farby tmavohnedá/slonovinová a toto malo byť také oživenie :-) Ten nápad so zlatohnedou sa mi páči, tiež by ma potešil nejaký link ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bang, keď chceš oživenie, tak tú červenú mozaiku daj len taký pásik uprostred celou kuchyňou :-) ale najlepšie si to nakresi, teda vyfarby pozadie na fotke a tak vyberaj.
Odpovedať
a načo tam ten pásik má slúžiť?
Odpovedať
Profilova fotka
stolverka tak ale daco take jemne leskle, aby sa to trochu odrazalo
Odpovedať
No šak dobre, súhlasím, lesky - to je moje :-D Veď dnes je taký výber obkladov, že kebyže chcem obklad, tak neviem si vybrať.
Odpovedať
Profilova fotka
stolveerka, na oživenie, každý má iný vkus a keď to nechce mať fádne celé béžové, tak prečo nie. 8-(
Odpovedať
ahojte, neviem, ci ste to preberali, zbezne som prebehla tuto temu... My mame kuch. linku celu tmavohnedu, podlaha je tiez tmavohnede, vrchne skrinky na kuch. linke su v kombinacii sklo/slonovinova kost. Obklad som dala lesklý oranžový (Orchidea od Rako), nie je to fadne, velmi to ozivi tu tmavu farbu. Cena bola si myslim relativne tiez v pohode, za 3m2 a 3ks ozd. kachliciek sme zaplatili cca 1800,- SK (urcite sa da zohnat aj nieco lacnejsie, ale nehladala som, lebo ten obklad ma dostal :-p )
Odpovedať
Profilova fotka
katrin, a čo už nemáš album, som sa chcel apozrieť. tvoja kuchyňa sa mi dosť páčila, chcem niečo podobné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bang: aku mas prac. dosku? na tom obr. v albume je bleda... ja budem mat v kuchyni prac. dosku taku prskanu - a su na nej vacsinou "prskance" v hnedych odtienoch, ale aj jemne fialove - nenapadne prvky... to ma oslovilo a preto som hladala obklad takejto farby (fialovy) a nasla som :-) netuzila som po malych formatoch, nakolko dvierka v kuchyni nebudem mat v rustikalnom style (teda myslim teraz na ten klasicky format kuch. obkladov 10/10cm s dekormi) a chcela som nieco modernejsie - formatom obkladu a potom, ked som sa zhodla vo vybere prac. dosky - aj farbou. mozaika ma drzala asi tak pred 5 rokmi, teraz je to z mojho pohladu uz taka "starinka" aj ked niektore firmy ponukaju mozaiky v obdlznikovych formatoch - co je tiez zaujimavy prvok do modernej kuchyne s kombinaciou vacsieho formatu... a su aj take co vizeraju ako mozaika a pritom je to len predrezane na vacsom formate... tie obkladacky co mam v albume - kuchyna - su 40/20cm a farba je fialova, obklad je leskly s jemnymi pruzkami... a po realoizacii nasim majstrom som svojim vyberom velmi spokojna :-) http://www.modrastrecha.sk/album/view...
Odpovedať
Profilova fotka
cerlet, moc pekná :-) ja som niekde videla a moc ma to očarilo, formát asi 10x40, boli béžové s jemnými farebnými pásikmy, vyzerali úžasne, tak som nahlodaná, ale to sa ešte rozhodnem skôr podľa toho, aká bude konečne kuchyňa. a stáli 800zam2, takže celkom dosť, ale nie až úplná tragédia. ale keď si zoberiem, že farba na stenu by stála 1000,- na 14m2, tak to je fakt dosť :-p
Odpovedať
Profilova fotka
cerler, už som ju pridala do albumu, ale neviem či je to dosť dobre vidno, je taká prskaná do siva :-) Zajtra chcem ísť popozerať tie obklady, snáď sa už k niečomu dopracujem :-p Kili a ako si to myslela že si to mám nakresliť? Je na to nejaký program, kde si môžem takto upraviť fotku?
Odpovedať
Profilova fotka
bang, trebárs aj v skicári, otvor si v ňom fotku.
Odpovedať
bang, to čo si vložila do albumu je sympatická voľba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten je pekný :-) ale teda je mi divné, nedáva sa najprv obklad až potom linka? =-) :-N
Odpovedať
Je lepšie keď ide obklad až po linke, je to presnejšie. No ale neviem čo bang spraví s tou tesniacou lištou, ktorú tam má.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?