Aký materiál dať medzi drez a poličku?

Neviem ako vyriesit priestor medzi dresom a polickou (kuchynska linka.) ...neviem aky material by tam bol vhodny aby bol lahko umyvatelny a odolny voci vlhkosti...no klasicky obklad nechcem lebo to nezvladneme dobre spravit (uz sme robili dlazbu a nedopadlo to najlepsie... :-) ) nieco ine neviete poradit?
Odpovedať
skúste grafosklo ;-)
Odpovedať
@perlaa zaujimave ,ale celkom draha sranda.... i ked dava priestor realizovat sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pectore Mozes si dat foliu to si teraz davam robit avyzera to presne ako sklo len ked do toho tresnes s hrncom tak sa to nepraskne -su rozne farby .A doma teraz kde byvame mam benatsky stuk -neviem ci vies ako to vyzera . Ziadne kachlicky brrrrr :-))) Vyzera to takto a tiez je spustu farieb . http://www.maliri-pokoju.eu/fotoalbum...
Odpovedať
existujú aj umývateľné tapety, ktoré sa lepia na duvilax, alebo škrobové lepidlo ;-)
Odpovedať
@lilysk je to velmi zaujinave ale asi to sami nezvladneme dat...som si pozerala na sposob vyroby a to sa nejak specialne nanasa.... takze ako urob si sam neviem.....vy si to idete sami robit ci firma....?
Odpovedať
@achelan umyvatelne tapety? aj medzi drez? nebudu sa rychlo nicit a odliepat? Mas stym skusenost?
Odpovedať
@pectore mám kuchyňu v podkroví, tam síce nemám horné skrinky, ale mám tam tieto tapety nalepené rozriedeným duvilaxom, aby sa neodliepali až po policu čo ide ponad linku - mám to cca 2 roky, zatiaľ bez poškodenia a to na to cáka voda z drezu pri umývaní riadu. utierame to iba suchou švédskou utierkou - zatiaľ sa ani nezašpinila - ak chceš pošlem foto 8-)
Odpovedať
@achelan mozes mi poslat...rada sa na to pozrem ako to vyzera... takze skusenosti su dobre...skusim si o tejto variante najst aj na nete nejake recenzie.... musime s chlapom vymyslet lacny , efektivny sposob ktory zvladneme spravit aj sami a aby to aj nejaky cas vydrzalo...
Odpovedať
Profilova fotka
@pectore Ahoj Ja som to robila sama-jeden remeselnik mi pomahal ,ale nie je to narocne :-) .... to je taka hmota ako plastelina alebo husta farba nieco medzi a som to nanasala so spachtlou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pectore Tu je video ako sa to aplikuje. http://www.youtube.com/watch?v=E17ekf...
Odpovedať
@lilysk dik ....zvazime to...lebo my sme trochu a je to..... tak si to musime premysliet :-D
Odpovedať
takto je to v reáli u nás :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tatíto je vzor tapety - hrubá a vrúbkovaná :)
Odpovedať
a takto je to podsvietené bielym hadom večer :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?