Aký máte názor na rozloženie kuchynskej linky?

Ahojte Zriadujem kuchynu a mozno by mi pomohlo zopar vasich postrehov a rad ako umiestnit dres, indukcnu dosku a pod. Budem moc rad, ak niekot nmapise co najskor. Tam kde je sporak pri dverach je vchod na logiu / balkon/. V oboch pripadoch variant C aj D by som volil vstavanu chladnicku a mensi doplnok kuch. kutik aj na odkladanie z chladnicky.. to by bolo podla foto oproti vstupu do kuchyne. Tu mam aj dilemu, ci dat odsavanie do sachty ktora je znazornena v rohu kuchyne alebo digestor s filtrom. Tie 2 foto su len odfotene ako by som chcel linku len mi ide o rozlozenie. Viac rad a postrehov vzdy posunie vpred. Moc krat dakujem vsetkym za vsetky nazory a rady
Odpovedať
sporak by som dala tam, kde je najviac prirodzeneho svetla, aj preto sa mi najviac pozdava ta cast D. pozor na vyklopne skrinky, djte ich nmerat tak, ze ked ich otvorit, nebudete do nich celom buchat - plati skor pre vyssich :) dlhsie pracovne miesto by som brala na pravo od sporaka, ja mam miesta napravo aj nalavo, planovala som mat prac cast nalavo, podla toho som dala aj veci do skriniek, ale nakoniec mi praxou prislo lepsie pripravovat veci napravo odo sporaka , tak som prehadzovala obsahy skriniek :) pracovna cast ak sa da, nech ma aspon 90 cm - meter.
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by som tiež volil verziu s varením vľavo. Vyzerá to lepšie, je tam súvislá pracovná plocha. @katka888 správne upozornila na otváranie spodných závesných skriniek (ak ste vyšší). V prípade záujmu Vám môžem spracovať cenovú ponuku. Máme nemecké kuchyne (aj konkrétne tú, čo máte na 2. obrázku ;-) )
Odpovedať
mne sa najviac pozdava ta varianta kde je sporak pri dverach loggie. ale este by som dala hore dosku okolo digestora. ja mam rada, ked je velka suvisla plocha dosky, lebo take kuskovanie je na nic. nic tam neurobis, lepsie je jednoznacne dlha doska. a chladnicku isto nedavaj blizko sporaka. raz ot velmi olutujes. tak ako je to na prvej foto to neni dobre. malo miesta pri vykladani nakupu z obchodu alebo vacsich veci z chladnicky a od sporaka ti na nu bude prskat. ci chces, ci nechces, nedodrhnes sa. furt bude mastna od vyparov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?