Aký máte barový pult?

Mohli by ste pridať fotku pre inšpiráciu? Nevieme sa rozhodnúť ktorý typ by bol lepší.
Odpovedať
My máme toto teraz, ale už by som barovy pult nechcela. Vôbec pri ňom nesedime, akurát sa tam ukladaju zbytocnosti. V novom dome ho už nebudeme mať.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Ja som barovy pult velmi chcela, ale polovicka ma odhovorila, ze je to zbytocnost. Kamoska ma barovy pult na styl tej druhej fotky, co slavoducar pridal. Mne sa to takto velmi paci, ale aj ona mi hovorila, ze vobec ako je rok dlhy tam nik nesedi, akurat ja, ked tam pridem a ze vari tak si tam k nej sadnem :-)
Odpovedať
My ho mame tiez a nikto nikdy tam nesedel, je to naozaj zbytocnost. Teraz ideme prerabat kuchynu a barovy pult si tam uz vobec nedam.
Odpovedať
ja som tiež veľmi chcela barový pult, ale teraz mi to s odstupom času (nechala som si to v hlave uležať) príde veľmi nepraktické, hlavne ak máš deti.. my sme kvôli ušetreniu miesta spravili v kuchyni ostrovček na varenie, ktorý zároveň bude slúžiť aj ako stôl z dvoch strán. Ale zas, ak na to je miesto, že Ti výjde aj pultík aj normálny stôl, tak prečo nie, môže to pôsobiť pekne :) osobne by som potom riešila niečo ako je na prvej fotke od slavoducar, ale to záleží od okolitého interiéru a typu kuchyne.
Odpovedať
Profilova fotka
Posobi to pekne no nikto tam nesedi lebo je chrbtom k udalostiam radsej jem ked vidim telku alebo ked sme viaceri pri stole ked som sam jednoznacne tv
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika_4 Môže to pôsobiť pekne, len praktické využitie si to asi nenájde ;-(
Odpovedať
@vstavki no tak v tomto s Tebou úplne súhlasím... ja som tiež preto volila radšej (keďže sa mi nevojde stôl) ostrovček ktorý ho nahradí.. síce je vysoký cca 92 cm, ale vždy účelnejšie ako barový pult, pri ňom sa rodina nenaje...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika_4 Veď práve, ono kedysi to bol taký trend, že barový pult. Ten bol snáď v každej kuchyni, ale praktická stránka nula bodov. V telke keď pozerám nejaký film, tak mnohokrát barový pult využívajú, ale to je len telka ;-)
Odpovedať
@vstavki Ja mam ties barovy pult ale dost vysoky a mam tam dve stolicky a mozem sa divat na telku je vymurovany a na vrchu mam cierny kamen.takze spokojnost a samozrejme ze mam v kuchyni aj stol pod oknom a styri stolicky.A kuchynu mam do lka a este aj mam miesta tak akurat dost na pohyb v kuchyni .Kuchyna je otvorena s obyvackou a medzi kuchynou a obyvackou mam barovy pult 1m vysoky.Takze zatial spokojnost uvidime casom.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame, casto pri nom niekto sedi, mam ho s vyhladom na tv v kuchyni i na mna ked varim 😉. Vzdy som ho chcela a nelutujem. Dala by som ho zas a este vacsi.
Odpovedať
@jankazb Ano.Ved aj my mame ale ako som pisala nie ostrovcek ale vymurovany z ytonku a okozovany a natrety na bielo a dve barove stolicky tak ked sedim vidim aj na televizor a nebanujeme ale to je na kazdom co sa mu paci a je to pekny doplnok v dome na vrchu mam ciernu zulu a ked sedim tak do hrncov nemusim vidiet ked obedujeme tak sedime pri stole ktory mame pod stolom a vidim les a auta lebo mam cestu pri dome.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my máme tiež barový pult a u nás má maximálne využitie, povedala by som že aj oveľa väčšie a častejšie ako jedálenský stôl. Na druhej strane mi zakrýva priamy výhľad na pracovnú dosku, čiže môžu zostať veci po varení aj "neupratané" 8-) ak sa zjaví napr. neohlásená návšteva
Odpovedať
barovy pult iba ak na koleckach posuvatelny nad linkou alebo obojstranny, nech si moze sadnut navsteva a diskutovat smerom do kuchine, alebo z kuchyne sa venovat navsteve do obyvacky. Samozrejme pri podmienke spojenej kuchynoobyvacky.
Odpovedať
Profilova fotka
Daj si len ostrov - bud samostatny alebo nieco take ako mame my (polostrov? :-D ) - v jednaj urovni s prac. doskou. Stolicky sa daju kupit aj nizsie alebo nastavitelne. Ak to nebudete vyuzivat na sedenie pri nom, vyuzijes ako prac. plochu. http://www.modrastrecha.sk/blog/rebec...
Odpovedať
Profilova fotka
mne vyhovuje ostrovcek a zaroven barovy pult, ktory je vyssi o 10cm ako je standard. Pri umyvani riadu chrbtica menej trpi a pokecam si s navstevou ;) S vyskou pracovnych ploch si poradite pomocou maleho navodu, ktory som pripravil tu: http://stone.sk/2017/03/07/dolezite-k...
Odpovedať
Barový pult je prežitok z konca 80-tých rokov a dnes si to ešte občas dava už len nejaky sedliak.
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren neškatuľkuj :-D Ľudia si to dávajú lebo sa im to páči, ale myslím, že využitie ozajstné si to nájde len vo veľmi málo domácnostiach. Ale proti gustu žiadny dišputát ;-)
Odpovedať
@burdorka Vyuziju iba ti co maju jedalensky stol mimo kuchynu. Inak je to zbytocnost,peniaze navyse za pult stolicky,stolicky vacsinou zavadzaju pri upratovani.ma jedinu kamosku u ktorej tam realne sedime pri kave,inak bar nevyuziva ziadna.
Odpovedať
Profilova fotka
@srlinka Záleží to asi dosť aj od toho ako je zvyknutá rodina fungovať. Bodaj by si bola spokojná nafurt s tým, mne sa to nepozdáva, ale to nič nemení na veci, že tebe to môže vyhovovať :-)
Odpovedať
My mame takto, tiez na nom nesedime. Ale paci sa mi aj tak.
Odpovedať
Z tychto by som si nedala ani jeden. Podla mna nie su pekne. My sice budeme mat “barovy pult” ale je to v podstate iba predlzena cast pracovnej dosky na konci ostrova. T
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren O krok dalej do extremu a budeme sedliaci aj my, ktori mame kuchynu a musime si varit sami :D
Odpovedať
Profilova fotka
U nás je to takto....A nemenila by som....je nás vela a je super kecať pri varení s rodinou.
Odpovedať
Mali sme a nevuzivali sme ho vobec. V druhom dome uz som ho nechcela a ani ale ho nedali
Odpovedať
@ajana1 aj my to takto budeme mat, v rovnakej vyske ako prac.dosku, avsak mam problem so stolickami. nikde neviem normalne najst.
Odpovedať
Profilova fotka
Takyto A musim povedat ze stol ani nepouzivame skor ten pult na jedenie a tak
Odpovedať

Odpovedať
@finka19 to mate pracovnu do’s ku tak nizko? Tak ja uz mam stolicky vybrate tak dufam ze tam budu pasovat a bude sa dobre sediet
Odpovedať
@y2k mozem vediet ake podsvietenie si tam daval? Led pas?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?