Aký je pekný bledý dekor dreva na kuchynskú linku?

Neviem sa rozhodnúť a vlastne som tu na streche nikoho takého nenašla kto si takto urobil kuchynskú linku, väčšinou sú to len stiahnuté obrázky...dajte typka............. 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
@tajga toto je široký pojem...svetlá...
Odpovedať
Profilova fotka
určite by si našla vo vzorkovníkoch...(napr. http://www.svetdvierok.sk/sortiment/t...) vy musíte mať jasno, či chcete výrazný dekor dreva (napr. oliva, makassar - nájdeš krásne vzory aj v svetlom prevedení) alebo jemné drevo (svetlé: buk, bielený dub...takže najprv sa vy doma dohodnite, aký pocit chcete z nábytku mať - či má vynikať, alebo byť "nevidiiteľný" a ladiť s niečím ;-)
Odpovedať
@dodog niečo čo by mi presvieilo kuchynu a nevypadalo by to ako nábytok zo ZSSR 8-) , alebo ako kancelársky nábytok....niečo do žlta? alebo tak
Odpovedať
@pocem no a teraz si ma dostala 8-) asi vynikat ako to máš ty len bledšie 8-)
Odpovedať
tak potom javor... sniečím
Odpovedať
@dodog to mi navodzuje efekt parkiet........... :-D
Odpovedať
hih však to každý materiál...skoro každý dekor sa vyrába aj v parketách. ;-) Keď svetlé možno dub svetlý
Odpovedať
]-( @dodog mna picne , ked pozerám ten dub tak vypadá na každej stránke inak
Odpovedať
@tajga takýto
Odpovedať
@dodog ten vypadá celkom fajn...asi začnem niečo brať :-N :-N :-N , no nič na budúci týžden nabehnem do nejakého študia na vizualizáciu a potom ti to pošlem a naceníš mi to aj ty? ...pls.....a z čerešne kremony si už niečo robil? :-o
Odpovedať
len niečo malé
Odpovedať
Profilova fotka
@tajga jak už psal někdo nade mnou, musíš se rozhodnout, jestli chceš dekor s výraznou kresbou dřeva nebo raději ne. to první se pak velmi těžko ladí s jiným dekorem dřeva...spíš se k tomu ani jiný dekor dřeva nedává. Pak máš světlá dřeva, která jsou spíše "jednobarevná" - javor, bříza. Střednětmavá-dub, buk aj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kirik DAKUJEM ZA RADU...vidím , že ty máš už v tom jasno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tajga Já jsem měla vybraný taky výrazný dekor, kde šly léta do vodorovných pruhů, barvy tam byly od smetanové po světle hnědou. Dekor to je velmi hezký, ale protože jsme koupili dubovou podlahu, tak jsem ho zavrhla, protože by se to bilo, a vybrala do kuchyně dva "jednobarevné" odstíny (v albu). Osobně se mi hodně líbí světlá bříza jako má třeba Ikea.
Odpovedať
@kirik ta breza je pekná musím to vidieť naživo a definitívne sa rozhodnúť ale asi nedám výrazný dekor....tak a mám v tom už jasno... :-D nezabudni nafotit ked budeš mať kuchynu hotovú... ;-)
Odpovedať
dado
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?