Aký drez máme dať do kuchyne?

Profilova fotka
Zdravim vas, strechaci....Potrebujem poradit. Kedze budeme onedlho prerabat jadro, tak poriesime aj kuchynsku linku. Mam dilemu, aky dres dat. Kedze mame malo pracovnej plochy, rozmyslali sme nad tym bez odkladacieho miesta, cisto iba dres....Dufam, ze chapete, ako to myslim. Ale mam obavy, ak budem riad davat na odkvapkavac, ci sa mi to tam po case nevyduje, kedže chceme len klasicku pracovnu dosku, ziadny speci material. Dakujem za vase nazory. ;-)
Odpovedať
Prv tiez neboli umyvadla s odkvapavacimi plochami a dosky sa nevyduvali. Staci pouzivat odkvapavac a po pouziti utriet do sucha, nenechavat stat vodu. Umyvadlo hlavne hlboke,aby si umyla aj vacsi hrniec, ci pekac.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem...ved to, ze povodni majitelia nam tu nechali staru linku, a vedla drezu, nemali odkvapkavaciu plochu, a pracovna doska bola cela vyduta, a trcal ten vnutrajsok, tak sa bojim. :-)
Odpovedať
ak chces keramicky drez tak v ikea maju pekne hlboke...
Odpovedať
@majki555 @silvinka85 ak je pracovna doska kvalitna nevyduje sa nic. mam drez bez odkvapavacej plochy a nechyba mi. ani sa nic nevyduva. 95%umyvam v umyvacke. ked umyvam rucne tak je to mozno miska plastova pripadne noziky. inak nic. cize ak uz ides riesit aj kuchynu premyslaj o umyvacke.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 dakujem za nazor...toto som potrebovala pocut...hej, hej....mame v plane aj umyvacku kupit, sice ma nebavi pocuvat tie reci typu: naco vam bude, ved ste len dvaja, atd. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@igigi no, pozerala som...dva su tam pekne....tak vdaka za pomoc :-) :-)
Odpovedať
@silvinka85 aj my sme dvaja. to nepocuvaj vobec take reci. budes rada ze ju mas.
Odpovedať
Doska sa vydúva len vtedy ak nie je vyrezaný okraj ošetrený pred nasadením drezu :-) Vôbec nezáleží či je obyčajná al. ,,diamantová´´´záleží len na tom či si niekto odvedie svoju prácu zodpovedne al. fušersky :-)
Odpovedať
@silvinka85 ahoj, ak môžem, ja mám rovnaký názor - iba drez bez odkladacieho priestoru... a mám to tak aj teraz a žiaden problém, mám kvalitnejšiu pracovnú dosku,tak možno preto nemám problém s vydúvaním pracovnej dosky. Používam odkvapkávač v podstate iba na taniere a tam určite voda steká... stačí utrieť a je to :-) . A tie reči... že načo umývačka.... toto si síce aj ja hovorím, že "načo", ved sme "len" 4-ria :-D ale určite ju kúpim. Tak smelo do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam velmi pekne za rady a vase postrehy....tak som rada, ze to je ok....dam si bez....dakujeeeeeem este raz :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?