Aký drez k bielej pracovnej doske?

Poradte prosim, aky drez /farbu/ vybrat ku kuchyni, kde je pracovna doska biela a celo dvierok orech?
Odpovedať
ja by som dala nejaky biely silgranitovy. alebo ak budes mat nerezove spotrebice (napr. ruru ci mikrovlnku), tak k tomu by sa hodil aj drez z nerezu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Biely. Bez debaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@lejka12 skuste biely, alebo ak by ste mali indukciu(ciernu, tak cierny)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejka12 Akú máš varnú dosku?
Odpovedať
dakujem, asi sa priklonim k tej bielej :) varnu dosku si idem kupovat, tak dam tiez asi bielu :) cierny drez som rozmyslala, ale bojim sa aby to nebolo take morbidne a nerezove sa mne pacia len tie hranate, ale tie su uz o inych cenach :/ myslim ze biela v bielej nepokazi nic :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejka12 No, ak dáš bielu varnú dosku, tak biely.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejka12 mozno by som sa riadil spotrebicmi? Tie sa menit hadam nebudu... dvierka sa menit mozu vzhladom k dizajnmun kuchyne po rokoch ze ta to omrzi ale nemyslim ze spotrebice za par tisic eur budes menit. Pozri si ake mas spotrebice, od mikrovlnky, varnej dosky, digestor... a podla toho.. my sme dali nerez. kedze aj spotrebice su vsetko nerez.
Odpovedať
hm pozeram ze mikrovlnky su vacsinou v tmavej farbe...vadilo by kebyze dam varnu dosku ciernu a drez bude v tej bielej pracovnej doske biely?
Odpovedať
Profilova fotka
@lejka12 Vadiť by to nevadilo. Musí sa to Tebe páčiť. Videla som aj také kuchyne. Ja som najskôr plánovala drez svetlý, teraz bude zladený s varnou doskou. Inak, mrkni sem: http://www.modrastrecha.sk/katalog/fi...
Odpovedať
Profilova fotka
Prave riesime presne to iste - biela pracovna doska, plynova varna doska z bieleho skla a neviem, aky drez, z bieleho mam trocha des, bojim sa, ze to bude vyzerat ako v ordinacii...myslite, ze farby "jasmin", "hodvabne seda" alebo "piesok" by vyzerali zle? To su totiz tri, ktore zvazujem. A myslite ze k silgranitovym drezom radsej aj zladena bateria alebo nerezova? Tiez sa neviem rozhodnut. Dakujem krasne za vsetky rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 Ja by som dala nerezovú.
Odpovedať
Profilova fotka
@pernikova_chalupka tiez som povodne uvazovala nad nerezovou, akurat ze s vynimkou digestora sme nerez akosi eliminovali :) spotrebice sme totiz vyberali a vyberali a vyberali, az sme skoncili pri varnej doske biele sklo, takisto rura je biele sklo (Gorejne Simplicity), chladnicka zas zrkadlova ako opticke pokracovanie vstavajnej skrine z chodby a umyvacka zabudovana...cize jedine co bude nerezove bude digestor...predstavu mam, ale aj tak mam trosicku strach ako to bude cele spolu vyzerat, aj ked co som sa bavila s kamoskou-dizajnerkou, tak ta bola z toho praveze nadsena, ze podla nej to bude super, ale bateriu ani drez sme neriesili, lebo mi to nejako nenapadlo, a teraz v tom mam zmatok. Aky mas nazor na tie farby drezu, co som spominala vyssie? A dakujem krasne za reakciu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mimca77 Ono, keď si to predstavíš, tak kľudne môže byť drez biely a batéria nerezová. Alebo by som potom dala v takom "štýle", že drez bude tak trošku solitér a dala by som ten šedý, či piesok. A batériu by som potom ladila s drezom. Akú máš zástenu?
Odpovedať
Profilova fotka
@pernikova_chalupka Neviem momentalne najst na nete konkretny obklad, co sme vybrali, ale farebne cca ako toto> http://www.tasinterier.sk/index.php?c... Akurat pod digestorom bude mozaika, tu mi tiez momentalne google akosi nevie najst, ale je kombinacia kamen relief a sklo, farby smotanova - stredna hneda - tmavo hneda a medena. Tak preto dumem nad silgranitovym dresom nie v bielej, ta hodvabne seda sa mi paci, ale cely byt je v teplych tonoch, tak sa mi tam nejako nehodi, stale mi z toho vychadza vitazne piesok, co myslis?
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, či som neprehliadla, aké máš dvierka skriniek?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 Inak, keď máš takú zástenu, dala by som drez biely+bielu batériu. Nerez nie. Aby bolo čo najmenej farieb.
Odpovedať
Profilova fotka
Este nie sme finalne rozhodnuti na farbe dvierok, z tohto vzorkovnika http://www.mojekuchyne.sk/images/vzor... to bude na 99% bud dub ferrara alebo dub winchester...co myslis k tomu drez piesok+bateria piesok? Mne ten biely nejako nie je po chuti, neviem si pomoct...ci uz by toho bolo vela? Len mi teraz trklo, aj ked neviem, ci to je podstatne, ze taka farba ako je na dreze piesok aj na dreze jasmin je aj na mozaike...
Odpovedať
Profilova fotka
@pernikova_chalupka zabudla som napisat, ze to je odpoved tebe :)
Odpovedať
pernikova_chalupka no tak to moc dobre nevyzera ze drez biely a platna cierna na bielej doske :-| a ked necham vsetko biele a na skriniach co su na inej stene -mimo tej pracovnej dosky necham normalne ruru a mikrovlnku s tmavym sklom? Bolo by to blbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@lejka12 Nebolo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 Musíš si predstaviť všetky tie varianty. Stále dokola. Prípadne v nejakom kuch. štúdiu si nechať urobiť vizky. Ja som sa prepracovala ku konečnej podobe, dúfam, asi po 4-ch mesiacoch. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
riesim farbu varnej dosky,budeme mat nerezove spotrebice a rozmyslam nad ciernou varnou doskou lebo aj spotrebice budu nerez +cierna ale neviem co s umyvadlom ci tiez nerez alebo biely,poradte pripadne foto by pomohlo kto ma nieco take
Odpovedať
Profilova fotka
@sya ahoj, my sme dali k bielej doske a čiernym/nerezovým spotrebičom čierny drez http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/u...
Odpovedať
aj drezy z ikea su pekne... keramicke http://farm1.static.flickr.com/209/51...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?