Aký digestor do tejto kuchyne? 60tku či 90 tku?

Profilova fotka
S kuchyňou už pomaly finišujeme a stále rozmýšľam aký digestor sa tam rozmerovo hodí viac. Mám vybraný komínový, biely s bielym sklom. Ale aký široký? Čo myslíte? Je tam priestor cca 140 cm. A digestor bud značka Franke: https://www.drezyonline.sk/franke-ver... https://www.drezyonline.sk/franke-ver... alebo značka Maan: http://digestorysk.sk/index.php/komin... Odťah majú rovnaký, akurát je rozdiel v cene a ten maan sa mi dizajnovo páči viac. Dve dilemy, pomôžte :-D
Odpovedať
@petko_sonka tak vyber si ten ktory sa ti dizajnovo paci viacej lebo potom ako typicka zena budes vymyslat ze si chcela ten druhy a podobne veci:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Maan je vizualne krajsi. Ked sa ti paci, tak neviem nad cim rozmyslas. Digestor aj tak budes pouzivat najviac ty a nikto iny v rodine ;)
Odpovedať
http://www.elica.sk/index.php?route=p...
Odpovedať
ten Maan je najkrajší. Mňa by ale zaujímalo ako sa takýto typ digestoru čistí. Hlavne čierny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ľudia, ale viac mám dilemu či 90tku alebo 60tku. Trochu sa bojím, či tam tá 60tka nebude vyzerať smiešne :-)
Odpovedať
Volila bych 90tku. Bude to vypadat lepe.
Odpovedať
Tiež by som volil 90tku, pozor ale na výklopnú skrinku, aby sa dala otvárať.
Odpovedať
@petko_sonka kedze tam mas tolko miesta tak radsej by som volil 90;)
Odpovedať
@petko_sonka si vo výhode keďže más väčší priestor takže určite by som zvolila 90tku. Niektorý sú sklamaní pretože nemajú toľko miesta a musia sa uspokojiť aj s malým digestorom, ale väčší aj bude lepšie vyzerať v tvojej kuchyni:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka jasne 90tku nie je nad cim rozmyslat:-) Mas tam nato miesto, tak preco nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@fraxis ta skrinka by sa otvárala akurát, merala som to so stolarom. Tiez som bola spočiatku za 90tku, len to tmavé drevo tam tak super ukáže a 90tkou digestorom ho schovam. Preto som váhala... A manžel ma len gezuje že keby ma nad všetkým takto rozmýšľať a lamentovať tak už je na cinteri, no ale čo už so mnou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@petko_sonka ale to Vy ženy ste všetky také..teda aspoň mám ten pocit. Všetko beriete z jednej z druhej strany aby ste neskôr svoje rozhodnutie neľutovali. Máš tam dosť miesta pre 90. Čiže tam by som nejako nerozmýšľal ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?