Akú zástenu k bielej kuchyni so svetlo dubovou doskou?

Ahojte, nemate prosim niekto nahodou bielu lesklu linku, s pracovnou doskou svetly dub (alebo nieco podobne)? Neviem sa rozhodnut ci dat ako zastenu opat cisto biely lacobel - to sa obavam ze bude vyzerat az prilis fadne. Alebo dat lacobel pastel blue, kedze doplnky v byte, ktory bude cely ladeny do biela, budu tyrkysove s trochou zltej. Ta svetlo modra pekne ladi s uz zakupenymi tyrkysovymi vecami, mohla by to tak osviezit. Len som tuto kombinaciu nikde nevidela a bojim sa, ci to bude OK. Dakujem za vase postrehy, idealne fotky ak niekto mate.
Odpovedať
Neviem odhadnut, ci ta modra interier ozivi, alebo naopak zosmutni. Co bude krajsie, sviezejsie.
Odpovedať
A farebne mame tuto kombinaciu (ospravedlnujem sa Dodogovi za ukradnutie fotky, len nasu kuchynu este nemam odfotenu a je to rovnaka kombinacia, iba jednoduchsie, jemnejsie, takmer neviditelne uchytky).
Odpovedať
Ahoj,ja mam bielu lesklu kuchynsku linku, ostrovcek mam v svetlunko hnedej - zebrano pieskove. Pracovnu dosku mam sedu, a lacobel ako zastenu mam super biely. Vobec nemam pocit zeby to bolo fadne, mne sa to takto paci, je to kombinacia bielo-hnedo-seda... neviem si predstavit dat tam este nejaku inu farbu, asi by toho bolo az moc... A mam kuchynu spojenu s obyvackou, a ta je tiez v bielej lesklej + zebrano pieskove, takisto aj stol jedalensky... Zvysok spravim doplnkami... len este neviem akymi :)))
Odpovedať
ak chces foto poslem.
Odpovedať
@vierka.misko Super, dakujem moc, fotka urcite pomoze. My chceme tiez cely interier biely, steny aj nabytok biely leskly, iba parkety sveltunky dub, chceme sa pohrat farebne len s funny retro doplnkami, prave v sytych farbach ako zlta, tyrkysova, mozno syto ruzova, aby to trosku ozilo. Ale to len par doplnkov, obrazy, dekoracie, len kde-tu. Milujem biele interiery a tu cistotu. Len takto, ked este nemame kopec veci dorobenych a nie je tam nabytok ani tie doplnky, tak sa mi to zda take o nicom, nedokoncene, bez fantazie. Ale asi len treba vydrzat a radsej nesklznut zytocne z tejto "bielej" cesty ;-) .
Odpovedať
pozri moj album... je to este prvy den ako nam to dorobili, absolutne bez doplnkov, pribudnu vankusiky k zavesom, sviecky, vazicky a pod...
Odpovedať
@vierka.misko Wow!!!! Mate to uplne nadherne!!!! Presne krasne biele, ciste. Super!
Odpovedať
dakujem :) no este to nie je dokoncene, chybaju doplnky... ale to casom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?