Akú vstavanú rúru vybrať?

uz som citala o samocistiacich, parnych, teplovzdusnych... tak poradte aku. a ak sa da, aj znacku. dakujem.
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
@luciferova nemam teplovzusnu, aj ked som povodne chcela. pre mna bola dolezita znacka, lubim bosch tak tu. mame katalyticke samocistenie na zadnej stene, ale kludne by mi stacil ecocelan. rozhodovala som sa, ci si priplatit teleskopy, ale za tie sa dost priplaca a samotny rost sa da dostatocne vysunut, aby si vedela poliat maso, prip. aj priamo z rury nabrat na tanier. proste pre mna zbytocnost. tesim sa aj infragrilu, sklopnemu grilu, rychloohrevu, rozmrazovaniu a stupunu pre pizzu, ale na tom mi az tak nezalezalo :-) este som ju sice neskusala, ale verim ze bude super, ze som v tej cene fakt dobre vybrala ;-)
Odpovedať
@danula_ch vdaka, ze si sa ozvala. tvojmu prispevku viac nerozumiem ako rozumiem :-D ak sa mozem spytat - bosch teda nerobi teplovzdusne? lebo chcem bošku aj ja. co je ecocelan, teleskopy? stupen pre pizzu co znamena, vyssia teplota? lebo to ma velmi zaujalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova prepac ze ta moja odpoved zmiatla bosch teplovzdusne robi, len som dala prednost inym funkciam. moja mamina ma teplovzdusnu a nikdy to nepouzila. ecoclean som hned opravila na katalyzu, ale ecocelan funguje na tom principe, ze das do rury plech s vodou, nahrejes a potom sa rura lahucko cisti teleskopy su na to, ze sa cely rost vysunie von pizza je vyssia teplota, to zaujalo aj mna, lebo pizzu mame velmi radi :-)
Odpovedať
dakujem za vysvetlenie, resp. dovysvetlenie :-) nevies mi hodit daky konkretny link?
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova tato http://www.andreashopsala.sk/internet...
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova ale som uz z toho zmatena, ako tak pozeram, niekde pisu ecoclean, inde katalyzu. niekde teplovzdusne pecenie spominaju, inde nie. idem sa na to vyspat
Odpovedať
@danula_ch pekna, aj cena vyhovujuca. co ti na nej prekaza/chyba?
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova oficialne http://www.bosch-home.com/sk/HBA33B55...
Odpovedať
este som aj niekde citala, ze niektore rury maju upravu proti capancom, ako sa to vola, vie niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova ako som pisala, nemam ju odskusanu, mozem hodnotit len z hladiska vybavenia a to mi vyhovuje take ake je. takze zatial som spokojna ;-) . ak som aj na zaciatku nieco preferovala, tak som zistila, ze to nepotrebujem, tak to ani nelutujem
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova spolieham na to, ze tuto upravu Bosch ma ako standard, vyvedie ma niekto z omylu?
Odpovedať
jaj jasne, vidis, mala by som sa vyspat aj ja, pytam sa ta hluposti :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
... ja som vyberala aj podla toho,aky ma objem. Chcela som XXL, aby sa mi do nej zmestil aj poriadny plech alebo pekac. NIe len tie male,ako sa teraz robia.
Odpovedať
@luciferova kazdy vyrobca to ma inak nazvane - ale ak to rura ma, tak sa to spomina v opise, vacsinou je to nerez s upravou proti odtlackom prstov, resp. antifinger uprava a pod. Ja suhlasim s @holubicaaa, chcela som velku ruru, tzn. objem aspon 60 l. Pre mna boli dolezite aj programy, a jednoduchost ovladania. Chcela som aj teleskopicke vysuvy (nastastie boli v standardnej vybave), ale da sa aj bez toho fungovat. Sposob cistenia - v podstate je dolezite, aby ta rura tu moznost mala, da sa povedat, ze kazdy sposob je dobry, lebo to cistenie ulahci, niektore ulahcia viac, niektore o trosku menej. Tu ruru, ktoru mam ja, tak ta sa cisti tak, ze tam vlozim plech s vodou a potom ta spina sa akoby namoci a ide to lahko dolu. Vsimaj si aj prikon pri rure, aby nebol velmi vysoky ani velmi nizky. A dolezity je aj vzhlad, aby si to pripadne vedela dopasovat ci uz k varnej doske, resp. k mikrovlnnej rure (v pripade, ze ti na tom zalezi). Velmi pekne rury ma Zelmer, Bosch, Electrolux, Gorenje... A este, aby som nezabudla, ja som si vyberala aj podla toho, aku teplotu ma predny panel rury pocas pecenia a kolko skiel ma. Idealne by bolo, keby ta teplota nebola vyssia ako 60 stupnov (pocas pecenia).
Odpovedať
@luciferova a este mi napadlo, ze som chcela taku, aby sa v nej dalo piect na viacerych plechoch sucasne. Ja som vyberala medzi Bosch a Gorenje, ale vzhladom k dizajnu varnej dosky som si nakoniec vybrala Gorenje Simplicity.
Odpovedať
@petique dakujem ti velmi pekne za postrehy :-) To xxl mi nenapadlo, to sa v ostatnych da piect len na tych pidi plechoch? Ojojoooj :-N
Odpovedať
Ja som tiez vyberala aj podla velkosti, kedze mam taky velky pekac na hus a chcela som ho dalej pouzivat. Nakoniec som vyberala medzi Bosh a Elektorlux, a kupila Elektorlux kvoli vstavanej mikrovlnke, pretoze ta od Boshu bola strasne draha. Som spokojna, nemam sice pyrolyzu, len ecosmalt, ale cisti sa velmi dobre. Mam teleskopy, to je fajn, ale boli v standartnej vybave. Mam teplovzduch, to je velmi dobre pri peceni masa a na viacerych plechoch aj tu funkciu na pizu. Gril som este nevyuzila a asi ani nevyuzijem a rozmrazovanie nemam, ale to mam v mikrovlnke. No a design sa Ti tiez musi pacit. Ja som si to studovala na andreashope asi 2 mesiace, kym som sa rozhodla pre konkretny model, jasne ze aj cena mala co povedat.
Odpovedať
@hergie a aku mas? zaujima ma, ako sa volaju rury co su zaroven aj mikrovlnky a ako to mam hladat a ci je to dobre vobec :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@hergie aj mna by zaujimal presny typ a aj mikrovlnka ci je presne sedi dizajnovo k rure :-)
Odpovedať
Ruru mam Electrolux EOB 53103 X a mikrovlnka je Electrolux EMS 26415X. Designovo k sebe idu. Umyvacku mam Bosh SVG84M03 EU, hlucnost ma deklarovanu 49 dB. Predtym sme mali Zanusi a bolo ju pocut, tato Boshka je fakt ticha, ale mozno sme nahluchli :-)
Odpovedať
tu umyvacku mi nechce vyhladat, asi bude chyba v tom cisle :-( @hergie
Odpovedať
Cislo by malo byt v poriadku, opisane priamo z navodu, ale mozno uz sa neda kupit, ja ju mam 1,5 roka.
Odpovedať
A pardon, tak SGV.
Odpovedať
Profilova fotka
@luciferova tiez mame tu xxl ruru, moja mama ma malu a zmesti tam len take malinke plechy, ale inak ju to neobmedzuje, upecie tam aj hus. aj teplota a pocet skiel boli pre mna dolezite, idealne su 3, ale aspon 2 by mali byt, hlavne kvoli detom o mikrovlnke a rure som videla zvlast diskusiu
Odpovedať
siemens HB86E560 alebo bosch HBC 84E653 ma niekto?
Odpovedať
Aj ja si chcem kupit XXL ruru - ta rurua by mala mat viac nez 65 l ...alebo? ake znacky mate,popripade by som rada privitala aj nejake nove-co maju rury XXL ;-) ;-)
Odpovedať
Mama si teraz vybera nejaku velkokapacitnu ruru a tusim Ariston ma taku s objemom 70l.
Odpovedať
Náhodou nemáte skúsenosti s rúrou Gorenje BO 71 SYB Simplicity?Páči sa mi tento rad ale tá rúra sa mi zdá v porovnaní s druhými dosť lacná..Stojí okolo 266 Eur..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@hergie tiez rozmyslam nad tymito dvomi variantami rura + mikrovlnka.... si spokojna? Nekazia sa ti? Rura ma spomalovanie dvierok, ze?
Odpovedať
@merilin zatial idu ako hodinky obe :-) Co sa tyka rury, neviem, ci dvierka maju spomalovanie (nenasla som to v popise), ale nebuchnu, lebo ostanu stat akoby v 1/3 rozsahu otvarania. Akurat mriezka sa mi zda taka menej pevna, ked davam velmi tazky pekac, tak sa trosku prehne, ale drzi. A dobre sa cisti, aj ked nema pyrolyzu, lebo po bokoch je ecosmalt a vlastne len spodok a vysuvy treba cistit. A mikrovlnku mam fakt len na zohrievanie, asi 3 x som tam nieco rozmrazovala.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?