Akú rúru do kuchyne

Zdravím vás, "odišla" mi vstavaná kuchynská rúra na pečenie. Zháňam nejakú kvalitnú s teleskopickými výsuvmi, samozrejme samočistiacu. Zatiaľ som výber zúžila na Siemens HB 36GB560, Electrolux EOB 32000 alebo Gorenje BO 87 ORA X. Poraďte mi prosím kvalitnú, nízkoenergetickú rúru s výsuvmi, ku ktorej sa neskôr bude dať dokúpiť indukčná varná doska. Ktorá je podľa vás nejalepšia? ďakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.mam rok vsetko siemens a som spokojna.do rury som neivestovala vela lebo chcem este parnu.nasa stala okolo 550e vysuvny vozik ale nema.pyroliticke čistenie - som mimo domu aby som ti napisala typ. To nema ani ta co pises ked heureka.sk ma dobry popis ;) neviem co ides piect a kolko aby sa ti investícia oplatila. Vyuzila som tusim 2-3 funkcie zo 7 tak zvaz ci potrebujes 11. Radsej pozeraj ind.dosku co je aaa+ lebo tu podla mna vyuzijes castejsie.
Odpovedať
a
Odpovedať
ako mam pridat otazku ??
Odpovedať
Pečiem často, aj 2x týždnne, tak chcem kvalitnú, určite takú čo vie aj grilovať a má ventilátor a teleskopické výsuvy. Určite chcem s kvalitnými chladenými dvierkami, aj tak je pri varení v kuchyni teplo, tak nech je rúra dobre izolovaná:-)
Odpovedať
@diana70 aj ja som vyberala taku co ma pyrolyzu a teleskopy. vybrala som Siemens HB 63AS52. dalsimi, ktore som zvazovala boli: BEKO OIM 25500X Ariston fh 1039 p ix/ha Ariston FK 932 C X/HA Electrolux EOC 3430 COX rury co maju teleskopy a pyrolyzu patria k tym lepsim a tak MYSLIM ZE vsetky maju chladene dvierka, aj gril, aj ventilator. ale pre istotu si to prever v ich popisoch - pozor, ale u vyrobcu! nie na stranke predajcu!
Odpovedať
Treba aj mrknúť, či sa teleskopický výsuv nedá pridať dodatočne. Ja som si vybrala rúru bez, a výsuv dokúpila za 25 eur (presne padnúci typ). Rozšíri sa tým možnosť výberu.
Odpovedať
Ďakujem Vám za tipy, idem gúúúgliť:-)
Odpovedať
@diana70 "Určite chcem s kvalitnými chladenými dvierkami, aj tak je pri varení v kuchyni teplo, tak nech je rúra dobre izolovaná" Neviem čo myslíš pod chladnými dvierkami, ale dvierka sú ochladzované prúdom vzduchu z kuchyne a budú aj tak horúce ! Čo sa týka značky, tak ja mám 15 rokov Gorenje a absolútna spokojnosť.
Odpovedať
@hviezda21 a akú parnú chceš?
Odpovedať
Nechcem parnú rúru, ale multifunkčnú. S parnou nemám skúsenosti, vôbec neviem ako to funguje:-) Výber som zúžila na Gorenje BO73-ORA-X a Gorenje BO7540AX. Váham aj nad Siemens HB33GU545, ale ceny sa mi zdajú prehnané, najmä ak neskôr dokúpim indukčnú varnú dosku. Vidím to skôr na Gorenje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@diana70 ahoj aku tu ruru multifunkcnu si nakoniec kupila?
Odpovedať
Ahoj, ja mam Bosch HBG6750W1, ma teleskopicke vysuvy a pyroliticke samocistenie, zatial velka spokojnost.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?