Aku pracovnu dosku zvolit a zastenu na kuchynsku linku

Prosim vas vie niekto poradit, planujem kuchynu ,ktora bude prepojena s obyvackou .Kuchyna bude cierna matna so vstavanymi spotrebicmi a na druhej stane kuchyna do L s barovym pultom ,pricom dolne skrinky budu cierne matne a vrchne skrinky biely lesk.Digestor a varna doska cierne.Podlaha v kuchyni biela.Dvere mam Antracit brest a podlahu dub Atacama taka cierno siva.Rozmyslala som na zastene a dosku na barovy pult nejake drevo,ale neviem, ake aby ladilo dalej s obyvaciou stenou a jedalenskym stolom a zaroven sadlo k tej podlahe.prosim o vase rady a napady dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Bude tam veľa farebných odtieňov. Ja stále zákazníkom najviac doporučujem TITÁNOVÚ farbu pracovnej dosky a taktiež zástenu. Titánová je veľmi pekná, luxusne pôsobiaca a univerzálna farba. Myslím, že vo Vašom prípade by to bolo tiež ideálne :-) :-) Aj podlaha je čierno sivá, a k bielo-čiernej kuchyni sa to veľmi hodí ... možno by som na Vašom mieste uvažoval o zmene materiálu na kuchyni - matnú čiernu by som zmenil za lesklú. Ak lesklá kuchyňa, tak celá :-) A čo sa týka obývacej steny a jed. stola, vôbec sa neobávajte :-) Nájsť niečo vhodné nebude problém. Je toho plno. Prajem pekný deň ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dakujem,velmi pekna,tak toto beriem...pracovna doska a zastena vybavena.Ani sa tak neobavam vyberu,obyv.steny a stola...len sa neviem rozhodnut,ci nejake svetlo sive drevo alebo tmave drevo ako dvere antracit brest alebo drevo vo farbe podlahy kombinovane s bielym leskom.V kazdom pripade dakujem,za napad. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)neviem si predstavit andtracit brest.. to je nejaka ina kombinacia... len viem ze to je sive :D tazko povedat :-) určite svetlé drevo :-) a či dáte biely lesk, sivý lesk.. nepokazíte nič ;-)
Odpovedať
Dobry den,s manzelom riesime kuchynsku linku a chceli by sme dat kuchyn.zastenu asi Lacobel,no nevieme či sa moze do to toho vrtat,máme uz rozmiestnene zasuvky.Kalene sklo je velmi drahe a vraj aj prac.doska stoji ako kaleene sklo no nevieme dakujem za info
Odpovedať
@sisa96 V inej teme ohladne sklenenej zasteny to bolo rozoberane ale napisem znova. pokial potrebujete mat otvor na zasuvky v skle musite si dat kalene sklo. Nerozumiem ale jednej veci preco kazdy riesi Lacobel. Uz mame objednanu zastenu zo skla, sklo je Optiwhite takzie ziaden nazelenkavy efekt, vsetky zasuvky vymerane a budu vyrezane a sklo zakalene. Takto zakalene sklo na potom firma ktora robi sklenene dvere a podobne sklo nastrieka podla RAL vzorkovnika na bielu 9003 a vybavene. Cena je niekde uplne inde ako co som tu cital, ze. 300+ eur za 1m2 lacobelu... Dajme to tak,ze cena bola nieco okolo 700€ all in. Takze urcite len kalene.
Odpovedať
Dobrý deň. Musím vhupnúť do témy..potrebujem súrne radu.: Prosim Vas o váš názor. Potrebujem v kuchyni vymeniť pracovnu dosku a taktiež dať obklad. Mam strašnú dilemu aku farbu zvoliť. Chcem mať kuchyňu elegantno-utulnú ale ten orandžový spodok a aktualna pracovna doska mi nehrá do karát emoticon Moja predstava je:vanilkova jednofarebna pracovna doska a šedý obklad..alebo naopak. Poradte či to bude ladiť,alebo mate iny napad? Fotky sú pripojené Tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... https://static.4nets.sk/photo/08/6408... https://static.4nets.sk/photo/08/6408... Ďakujem
Odpovedať
@cleab Ja by som Vám odporučil použiť biely betón aj na obklad aj na dosku (teda nemusí to byť betón ale bielu farbu). Bude to ladiť z vrchom a spodné skrinky budú ako farebný kontrast alebo akcent v priestore.
Odpovedať
Ďakujem za názor. Odstupom času sa taktiež prikláňam k bielej, akurát sa obávam údržby..či sa na nej nebudú tvoriť flaky. Ale zrejme to risknem.
Odpovedať
Ešte jedna věc. Čo viacej odporúčate: moderné podlhovasté obkladačky alebo skor lakobel?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?