Akú kuchynskú linku k tomuto obkladu?

Ahojte potrebujem radu neviem aku kuchynsku linku zvoliť ak mam na jednej stene tento obklad a oproti budem davať linku no neviem aku 🙁
Odpovedať
Profilova fotka
Aku mate podlahu?...k tomuto mozte dat vanilkovu,jelsa...zalezi ci bude podlaha svetla alebo tmava
Odpovedať
Isla by som do svetluckych farieb, smotanova, vanilkova, biela moc nie, mozno trosku aj do hneda nebala by som sa toho, ale do tmavej nie, to by cely dojem pokazilo :-)
Odpovedať
@szivem podlahu budem tiež meniť bude taka stredne hneda 🙂
Odpovedať
@evanial ďakujem 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@luna68 také niečo bledé, ako máš aj v tých obkladoch. A jednoznačne niečo jednoduchšie, keďže túto stenu má dosť výraznú
Odpovedať
ak je to len cisto kuchyna, tak smotanova. Aj dvierka aj korpusy. Ak je spojena s obyvackou, tak ladit vsetko, vratane podlahy, nabytku v obyvacej casti, jedalni a dveri. Uplne najlepsie jedneho pekneho slnecneho dna nabehnut niekde, kde maju vzorky dekorov s kusom podlahy a kusom obkladu pod pazuchou, vypytat si vzorky dekorov a prikladat vsetko pekne jedno vedla druheho vonku pred obchodom na dennom svetle. A cim menej dekorov, tym lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mna jedina kombinacia k tomuto obkladu je jednofarebna kuchyna a nie tmava farba, najlepsie asi biela... Ale tak je to vec tvojho vkusu - co sa ti paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Pracovna doska orech aida tabakovy Spodne dvierka senosan capucino Horne dvierka senosan biely
Odpovedať
Mam podobny obklad v kuchyni.Linku mam taku maslovo-vanilkovej farby.Pekne to spolu ukaze.
Odpovedať
Profilova fotka
Bielu alebo vanilkovu - jednofarebnu. Tou nic nepokazis a bude sa hodit aj k obkladu
Odpovedať
Profilova fotka
Nič tmavé hlavne, to by mohlo pokaziť celý dojem aj zo samotného obkladu. Myslím, že akoukoľvek bledou sa nedá nič pokaziť, kľudne aj čisto biela linka by nemala byť nejakým vizuálnym problémom, práveže by to mohlo byť fajn ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Viem si predstaviť lesklú bielu kuchyňu k tomuto krásnemu obkladu. Nič komplikované, iba jednoduchú čisto bielu alebo teda pri najhoršom vanilkovú kuchynskú linku a čierne spotrebiče. Malo by to spolu hrať pekne:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Volil by som niečo v bledom odtieni. či už bielu, slonovú kosť alebo vanilku. Tmavé, by podľa mňa celý ten vzor len zadupalo a samotný obklad by potom nevynikol. Šiel by som teda tou bledšou cestou ;-)
Odpovedať
Ďakujem za každy nazor a radu aj ja si myslim že svetla bude pekna 😘
Odpovedať
Nieco blede jednoznacne a ak sa bude dat a ste s tym stotozeneny tak kludne aj leskle. Myslim, ze taka kombinacia bude to prave orechove :) My budeme mat tiez v nasej kuchyni kombinaciu tmavej a bledej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?