Akú farbu k hnedej kuchynskej linke?

Téma o farbách v interiéri - veľa ľudí sa už zrejme dopracovalo k zisteniam, aká farba doplnkov ide najviac k hnedej kuchynskej linke alebo k zelenej stene v spálni, aby všetko pekne ladilo a pritom vyniklo. Toto je priestor, aby sme sa podelili, inšpirovali, opýtali atď. Aj dve na prvý pohľad neladiace farby môžu vytvoriť krásnu kombináciu, ak je to s citom. A nemusí to byť len metóda pokus-omyl, ale aj vhodnými radami sa dá prejsť "nehodám" v interieri:-).
Odpovedať
1
2
A moja prvá otázka, aká farba by mohla oživiť nešťastne vytvorenú stenu, ktorá je niečo medzi bordovou, hnedou a tehlovou..? :-)
Odpovedať
ahoj, mne by k takemuto farebnemu prevedeniu steny pasovala maslova
Odpovedať
podla mna nakrajsie steny su cisto biele..k nim ide absolutne (myslim) vsetko... Nemozem si pomoct,..ale velmi sa mi nepacia tie syte farby..ake su v sucasnosti moderne...ze zelena, cervena, orandzova atd
Odpovedať
myslim, ze farebna stena je zaujimavejsia, ako biela, aj ked my mame tiez vacsinou len biele... ivka, bordovu stenu nemusis ozivovat, ale zjemnovat - podla mna. A stale mi to vychadza na kremovu, maslovu, vanilkovu,... tiez som chcela bordovu, ale bojim sa experimentovat, ale asi to predsa len zrealizujem :)
Odpovedať
No, my sme vobec nechceli experimentovat, ale... nejako vyslo:-). S tym zjemnovanim mate pravdu, dalsia vyrazna by to asi zabila, len mi to pripada take hrube, neforemne, nezive..
Odpovedať
v akej miestnosti to je? nemate foto?
Odpovedať
ivka, mne k bordovej pride vhodna na zjemnenie siva... ak ti to svetlost dovoli tak vyskusaj tu kombinaciu ;-) mima - farebnost zalezi dost od priestoru... ja tiez syte farby moc nemusim, v starom byte ktory bol malicky sme mali vsetky steny biele a bolo to krasne. Teraz mame ale obrovsky spolocensky priestor a biele steny vyzeraju nudne. Urcite nechcem vymalovat cely priestor, to sa mi skor hodi do priemerne velkych priestorov ( myslim tie pastelove jemne farby ) - chcem skor nieco vyrazne , strukturovane... vynilove strukturove tapety, alebo nieco taketo http://www.bellabolla.sk/ - pozri reliefy, linka1,2 - to sa mi strasne paci... pripadne vytvorene struktury sadrokartonom , zvyraznene prirodnym kamenom ( mramorom, stiepanim a pod. )
Odpovedať
No, zhruba takto to vyzera.. Nikto este nedokazal definovat tuto farbu - kazdy tam vidi inu ;-) . Ani telku nemusime mat, kto je u nas, fascinovane pozera na tu stenu :-D .
Odpovedať
IVKA dai má pravdu s tou sivou, nakoniec by to mohlo byť celkom dobré. Tú zelenú odtiaľ odprac, zbytočne si to kazíš, neboj sa nebude to zlé.
Odpovedať
Profilova fotka
ivka: ta farba je zaujimava a ja pritom nemam moc rada bordovu, prave sa mi paci ze to nieje taka komercna bordova,ale ze je s tou tehlovou, tiez by som volila jemne sedu alebo bezovu, a mozno nejaka strukturovana jemna tapeta by to zjemnila cele, moja mamina ma tento vzor a farbu taku jemne bezovo zlatistu, posobi to velmi teplo a ma to krasnu strukturu zda sa mi ze sa miestami aj lesknu tie zahyby, skoda ze som nenasla tu farbu presne:
Odpovedať
Profilova fotka
nieco pre inspiraciu a pripadne ked sa nebojis vzorov mozno by som sla aj do takeho niecoho
Odpovedať
zdravím...ja by som to riešil nálepkou ( wall decor )....vzor vo farbe ostatných stien....myslím že v tomto prípade ide o bielu....dajú sa kúpiť rôzne vzory a tie jednoducho nalepiť na stenu........trošku by to rozbilo tú sýtu ( inak veľmi elegantnú stenu ).....držím palce
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ivka!!!!presne takuto by som chcela do obyvky!!! ako ste to namiesali????? je to niec podla RAL? alebo? perfektny odtien!! ona je presne taka vinovo- skoricova, naozaj sa to neda pomenovat, taka hnedocervena.. nie je to cista vinova, aspon na fotke... siva to podla mna zosmutní... neskusala si taku peknu smotanovu? to by k tomu islo super!!!
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, ze mozno ak to chces ozivit, nejaka nalepka pekna s ornamentom.. nieco take... :) ale je to fajn farba podla mna, taka netuctova:)
Odpovedať
podla mna ta stena nie je hrozna, ak je to obyvacka, hod tam nejake kremove kreslo alebo sedacku, stojanovu lampu alebo vazu a na stenu obraz , na ktorom prevlada kremova (ale max. kombinovana s 1 dalsou farbou, aby toho zas nebolo prilis vela) alebo to cele daj v sivej, ako Ti tu radia ostatni...
Odpovedať
Profilova fotka
skuste si to niekto prestavit k mojej kuchyni, lebo aj tu clovek vnima ked ide do obyvky., podla ,mna dokonale k tej mojej mozaike... chceeeeeem!
Odpovedať
Profilova fotka
a mas uz kupenu sedacku? co bude na tej stene, TV? ci? lebo ak nie, dala by som tam smotanovu sedacku a po prdeli! perfisne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za tu smotanovu, ci maslovu.. bude to krasne elegantne :)) ale uz som ticho, ale tak ma ta farba dostala, ze nemozem prestat pisat, sorry :) :-x :-x :-x
Odpovedať
katrin takto chces ten krb? :-D Ja som tiez za nejaku maslovu bezovu vobec nemyslim ze je ta farba hrozna len je to zatial hole ked tam neni nejaky nabytok a tiez myslim ze sa da dplnit nejakou tapetou obrazom a zladit to. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie..... krb dam asi svetly,ale tu stenu kde ma byt TV najprv som chcela krb,ale asi bude lepsie stenu.. lahsie sa premaluje :)a viac vynikne ako krb...
Odpovedať
ivka, na fotke na mojom monitore ta stena vyzerá veľmi dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano ano ano, vyzera veeeelmi dobre!! chcem vediet ako ste ju namiesali! je to krasne elegantne! chcem chcem chcem!!!! :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a paci sa mi aj to potiahnutie do L... dobra inspiracia :)aj mne sa to tak da :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/k... pozri, so smotanovou :)))
Odpovedať
Fuha, je tu toho dost - a som rada, nove inspiracie, uz zas intenzivne premyslam. Katka, co sa tyka farby, zistim ti od koho to mame. Len ktovie, ci to bude rovnake. My sme si kupili farbu Decorhit, cokoladovu - dvojnaterovu. Prve dva natery a same flaky. Tak druhu pikslu, znovu dva natery a zas same flaky. Nervy v kybli a namiesana farba, odtien cokoladova, od ineho vyrobcu a znovu dva natery. A potom vznikla tato farba - napriek 6 naterom cokoladovej v nej cokoladovu este nikto nevidel :-D. Takze premalovat ju nemozeme, lebo by nam ta stena uz asi odpadla.. Zial, na tej stene musi byt nabytok, na telku a tak, inde ho nemame kde dat. Ale nieco este vymyslime a dam tu fotky potom.. Dakujem vam vsetkym.
Odpovedať
Profilova fotka
no... tak ak tam ma byt nabytok nejaky , prip nejaka zavesna skrinka, tak moze mat vanilove, alebo kazdopadne svetle dvierka:) cokoladovohneda?? a preco boli flaky, nechapem... :-. ja som so byt malovala sama,ale bez problemov, farba bola classic color :)
Odpovedať
Profilova fotka
ivka: my sme tiez malovali v spalni s Decorhitom odtien Curacao, poriadne sme napenetrovali a aj ked je 2 naterova, museli sme dat 3 natery, dalej ostanem verna Duluxu, aj ked odtien v kuchyni nas sklamal, ale ten je naozaj 2 naterovy
Odpovedať
bleble - nam svatosvate tvrdili, ze kdezeee, ziadna penetracia, jeden nater staci, maximalne dva ]-( . Taki sme boli napaleni, ze sme to vyreklamovali, ine farby krasne chytaju, tato netusim, ci su to rozpustene temperky, ci co... :-S Tiez sme presedlali na ineho vyrobcu a nie je problem. Mozno ta farba nie je kompatibilna s nasimi stenami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
classic color stacil 1 nater :)
Odpovedať
To verim, ine farby sa aj u nas spravaju inak, proste nas ta farba nema rada :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?