Akú americkú chladničku odporúčate?

Prosím Vás ake mate skusenosti?? A aku značku doporučujete. Zatial sa mi pači Bosch KAN 58A45 čo vy na nu???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som zase rozmýšľala nad Siemens a LG a tiež sa neviem rozhodnúť :-|
Odpovedať
ja presne ako ewka81 uvazujem nad LG a potom Samsung...kvoli cene a kvoli dizajnu.... :-D , inac ta Bosh co si vybrala je pekna... Kocky, ked uvazujete o americkej chladnicke, je niektora v dobrej cene ale s dvoma kompresormi? Taku mam teraz {ale nie side by side} a chcela by som taku i do buducna, no presla som uz asi tretinu a vsetky maju len jeden kompresor.
Odpovedať
americka chlandicka je super vec a ked dva kompresore tak super ale pozor na jednu vec oni sa to nezda ale je hlucna dost a hlavne ked robi lad. treba si na to zvyknut ked napusta vodu a ked hadze lad do zasobnika....ted anie ze hlucna ako zbijacka ale hlucnejsia nez normlana bez ladovnika...treba si na to zvyknut a je to potom ok. dva kompresore ma whirpoolka a potom leibher ka
Odpovedať
ahojte, pozrite pripadne aj tu ;-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... my mame nakoniec siemens KA62DA70, fungujeme od oktobra a nemenila by som :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte potrebovala by som pomoct pri vybere americkej chladnicky. Urcite to bude Whirpool len neviem, kt. z tychto je z hladiska funkcnosti a vzhladu najlepsie riesenie. Prosim ak sa v tom niekto vyzná budem velmi rada : 1) WSF 5574 A+NX 2) WSN 5554 A+X 3)WAN 5586 A+X 4)WSG 5588 A+M dakujem kazdej dobrej duse :-)
Odpovedať
Nie, ze by som bola netrpezliva ale nikto mi neporadi??? Kde ste vsetci dobre duse,kt. tomu rozumiete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my uz mame objednanu z andreashopu Whirlpool WSG 5588A+W - bielu. Videli sme ju aj nazivo v petrzalskom TPD a vyzera svetovo :-) Samozrejme zalezi, aku budete mat kuch. linku a pod. a v zavislosti od toho vybrat farbu... a z hladiska funkcnosti moc neporadim; my sami sme isli hlavne po dizajne :-D
Odpovedať
My chceme bielu, bez vyrobnika ladu, bar moze byt. Poradite kto takuto vyraba?
Odpovedať
@lencul ahoj aj ja som ju videla tusim v naj na Zlatych a ked mi hovoril, ze je biela tak som ani nechapala lebo mala tie zrkadlove dvere. Bola velmi pekna len sa trochu obavam ako to bude posobit ked vedla bude nerezove spotrebice. Prikladam foto
Odpovedať
Profilova fotka
no paradny navrh :-) keby chcete ist nakoniec do bielej chladnicky, tak nad ostatnymi spotrebicmi by som uvazovala mozno v bielo-nerezovom prevedeni. Aj whirlpool ma nejake biele rury a mikrovlnky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojte, trošku staršia téma, tak ju otvorím dnes sme pokukovali po chladničkách a padla nám do oka táto http://www.mall.sk/americke-chladnick... pozerali sme ju v planeo za 990 eur bola, čo je dosť rozdiel v cene, zdá sa mi spotreba energie vysoká zaujímajú ma vaše skúsenosti s americkými chladničkami, na čo sa zamerať, je lepšie kúpiť samostatnú chladničku bez mrazničky, alebo to mať spolu? plánujeme aj tak mať zvlášť mrazák a tiež sa rozhodujem, či len box alebo mrazák ako chladničku so šuflíkmi máte niekto takéto chladničky? ako ste spokojní? vďaka za rady :-)
Odpovedať
nemáte nikto americkú chladničku?... :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lencul Ahoj,chcem sa spýtať,ako ste spokojný s tou americkou chladničkou Whirlpool WSG 5588 W .Minule som ju videla v Andrea shope,a strašne ju chcem:) Chcem ju zabudovať aby bola súčasťou panelu kuchynskej linky.
Odpovedať
@mirao @tinaja Ja mám am chl. whirpool, ale neviem presne typ. Som s ňou spokojná čo sa týka priestoru na uskladnenie. Aj mraziaca časť je ok, aj keď niekedy nestačí, výrobník ľadu ok, dobrá vec, jediné čo má nevýhodu. POZOR ak ju chcete mať zabudovanú v kuch linke. Dvere na nej sa otvárajú tak, že nemôže vám lícovať s dvierkami. Poriadne si to pozrite naživo. Poličky na spodku vo vnútri som ja mala taký priehľadný plast, ktorý sa mi po roku zlomil. Dala som si tam potom vyrobiť sklenené. Ďalšie neg. je kúpa filtrov do chlad. Je to riadna pálka. Menia sa dva. Taký v chladničke, ten je lacný, ale filter na vodu vám zasvieti tak 1x za pol roka a je to dosť.Neviem presne koľko EUr. zistite si na Váš typ.Ja keby som si mala teraz vybrať, volila by som chlad. nie na otv na dve strany, kde jedna je mraziak a druhá chl, ale šuflíkovú, kde dole sú 2 šufle mraziak a vrch je priestranná chlad.
Odpovedať
@eluma Ďakujem za postreh.Ja viem,že zabudovaná nebude lícovať,ale dám vyrobiť kuch linku 70 ch na hĺbku,aby bola aj chladnička zarovno.
Odpovedať
Mam Samsung 3tí rok spokojnosť dlho v nej vydržia potraviny čerstvé.
Odpovedať
@mirao ok, len si daj pozor aj keď bude lícovať, ak dáš skrinku tesne k boku chladničky, nebudú sa ti dať otvárať chladničkové dvere úplne a budú narážať do dvierok na skrinke. Ja som musela chladničku posunúť o 8 cm do boku a dať tam medzi kryciu lištu a už to vôbec není pekné.
Odpovedať
Inak, je pravda, že ameriky sú trošku viac hlučné, známy ju má, ale rozdiel počuť naozaj len v noci, keď je úplné ticho, takže sa to dá prežiť. My uvažujeme tiež nad amerikou, zatiaľ máme kandidáta tu: http://www.bekosk.sk/catalog/product/.... Viem, že tá značka má dobré referencie, tak keď našetríme asi pôjdeme do toho :)
Odpovedať
A ešte som zabudol, podobná téma je inak tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@simko13 kupili ste ju? Spokojnosť?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?