Akrylatove dvierka

Nema niekto detailnu fotku akrylatovych kuchynskych dvierok? Riesim kuchynu a stolar mi dal na vyber vzorky. Akrylat je presne co chcem len sa mi nepaci olepenie rohov..
Odpovedať
Profilova fotka
@cmelor na toto si daj dobry pozor, mali stoalri nemaju take kvalitne dvierka ako vacsie kuchynske studia. Moje od stolara vyzeraju po 3,5 roku takto:je to suflik pod indukciou, najviac prehrievany. Ale aj na ostatnych vidno lepenie. Do kuchyne v novom rd budem mat ine dvierka-lepenie tam vobec nevidno. Su to striekane akrylatove. Ak chces poslem foto tych novych dvierok- ale az neskor.
Odpovedať
@bambula626 striekané akrylatove to je co za hovadinu???
Odpovedať
@cmelor ak das senosan s pouzitim laserovej hrany bez lepidla, tak si spoj nemas sancu vsimnut
Odpovedať
@bambula626 toto vyzera skor na foliovane dvierka
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasko007 podla mna mam s laserovym spojom ale prestriekane na matnu farbu
Odpovedať
Profilova fotka
@eduardgein ano
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula626 ty si uplne mimo a trepes ako gazela dve na tri. V com je rozdiel medzi velm a malym. Poprve si uprac pojmy. Na foto mas foliovane dvierka a duli sa kvoli teplu lebo nemas ochrannu listu ale to je novinka asi. Akrylatove dvierka su z velkoplosneho materialu ktory sa deli podla potreby a nasledne hranuje. Bezspojovo LASEREDGE. Striwkane znamena ze su striekane farbou podla vzorkovnika a nasledne lestene na pozadovany lesk.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr tak keby si sa nahodou naucil v skole citat tak by si si precital, ze pisem ze teraz mam foliovane dvierka a ze sa mi vyduli z tepla a ze do noveho rd si davam ine ktore budu striekane. Takze skludni hormon a nauc sa citat. Alebo sa vyjadruj k pocasiu.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula626 no ty keby si tomu rozumela aspon trochu ty akrylatove striekane HAAA vacsiu blbost som necital. Reagujem na velkost a malost stolarsva dalsia blbost vyrobcovia striekanych a akrylovych dodaju kazdemu Ps dnes bude pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?