Ako zútulniť kuchyňu a obývačku?

Profilova fotka
ahojte, chcela by som sa s vami poradit...nastahovali sme sa do noveho domu a ako tak mame zariadene...kuchynsku linku, mame skor taku klasicku, ziadne vyklapacie dvierka, klasicke dvierka, hneda so striebornymi uchytkami...nemam tu teraz poruke fotku, skusim nieco pohladat. Moj problem spociva v tom, ze mam stale pocit, ze tomu nieco chyba...linka sama o sebe je ok, ale ked tam mam spotrebice a tak, zda sa mi taka faaadna ;-( ak mate radu, poradte :-)) dik
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ved teraz je este prazdna :) pribudne digestor, kludne si pod horne skrinky zaves nejaky zavesny program, na bar di kup nejake krasne tazidlo na krasne farebne servitky( trebars len imidzove a pre navstevy, na pouzivanie pozes mat aj obycajne niekde inde:) ) a uvidis, ze sa to zutulni.. + nejaky pekny kvietok- dva v peknom crepnicku nas okne :) .. zvol si nejaku farnu, ktora bude v obyvacke a v tej farbe vol tu doplnky a bude to OK a na linke, ked budes zabyvana tiez pribudne mozno chlebnik, mozno varna kanvica a pod. a uz to nebude take prazdne :)
Odpovedať
tak ako pise katka. postradam tam dake kvety na okne. mozno bylinky... barovy pult na boku mozno dake vinko polozit ak sa vojde. co mne osobne vadi je prechod stien na druhej foto. ta zlte a asi zelena? mohli ste dat len jednu farbu. aj ked su take jemnejsie obe vadi mi ten skok. pribudene urcite daka kanvica, ked budu v skrinkach dake pohare tiez to bude ine. asi nemate zaluzie to tiez urobi vela. proste treba pockat kym to bude plnsie. co mne osobne tam chyna je nieco vyrazne. asi by som pouzila niekde daku tapetu a mozno by to aj stacilo. no neviem zas ci ty mas rada nieco take ako tapety. a tiez tam niesu stolicky pri pulte. ale asi je to fotene este pri montazi linky kedze pises ze uz tam byvate tak asi uz mate aj viac ako je na foto. hod aktualne foto.
Odpovedať
zaclonka, roletka, kvety, utierky, korenicky...Neboj sa, ked sa nastahujete mozno aj zistis, ze neni dost miesta. Do presklenej skrinky by som dala sklene pohare, do otvorenej policky kucharske knihy atd.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem dievcata :-) do fotoblogu som pridala fotky, ako to mame teraz....sme tu len kratko, takze posobi to vsetko este tak chaoticky....ale zasa dost dlho na to, aby som to uz zacala nejako organizovat :-) skuste pozriet a rada si vypocujem vase komentare a navrhy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
este som sa chcela poradit....v mojom fotoblogu na poslednej fotke, pohlad od balkona do jedalne... je tam jedalensky kutik a chladnicka...chcela by som sa spytat...co si myslite, ak by som na tu stenu dala kamen...teda oblozila kamenom v sirke stola...myslite, ze by to bolo ok? tu chladnicku nemame uz kde dat, musi ostat tam, ale rozmyslla som, zeby nam stolar urobil na to skrinku vo farbe kuchyne...co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
Možno by na tú chladničku nebolá zlá nejaká magnetická nálepka, ak to chceš zútulniť. A na zútulnenie kameň k stolu asi moc nie. Skôr jednoduchý koberec. (aj keď ako pozerám to asi nie je Tvoja parketa :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
ALebo pás nejakej peknej tapetyy by možno pomohol...
Odpovedať
Profilova fotka
@mtina dakujem za tip... neviem, ci to je alebo nie je moja parketa, ale este stale zariadujeme, dokupujeme, takze zatial to je iba provizorium
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka ja by som sa toho kamena nebala..ked bude nejakej teplej farby, tak preco nie...vyzera to vyborne...alebo potom vliesovu tapetu, co vyzera ako latka..to je tiez pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?