Ako zariadiť extrémne malú kuchyňu?

Ahoj, idem zariadovat kuchynu, ktora je ale bohuzial extremne mala...rozmery 175 x 470 .... pricom kvoli oknu na sanej stene ostava len 48 cm....ak mate napady, budem vdacna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze to nie je az taky problem, ak ju das len po dlzke nie? ;-) 4,5m je fajn dlzka
Odpovedať
ked ju dam po celej dlzke, tak mam zas problem so stolom.......jednoducho je to uzucke na klasicky stol.......
Odpovedať
skús priložiť náčrt mestnosti... @helenahela1
Odpovedať
Profilova fotka
stol daj do obyvackyy..
Odpovedať
stol mi do obyvacky bohuyial nevychadza...skor som myslela, ci neexistuje nejake riesenie s vyklopnym stolom....alebo nieco podobne dodog...ked nakreslim podorys..ako ho sem viem dat (nemusi bzt v jpg?)
Odpovedať
@helenahela1 je to jednoduche bud pridaj podorys priamo do temy a to tak ze napises prispevok a dole mas pridaj foto k prispevku kliknes vyberies a odosles alebo si zaloz fotoblog tiez nic tazke ked vies citat a pisat toto zvladnes neboj. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pre kolkych ludi ma byt ten stol? Ma to byt hlavny jedalensky, alebo len mensi a jedalensky moze byt niekde inde v byte? Radsej by som pouvazovala davat stol inde do miestnosti ako do sirky 175 cm. Okolo toho stola treba aj chodit a nech to das akolkolvek bud to bude sedenie ako v autobuse alebo sa zase nebude dat chodit okolo. Jednym z rieseni by bolo ukoncit linku pri stene ako keby stolom. Nizsia doska o sirke asi 55 cm a k tomu stolicky. Akurat,ze pri stolovani budes pozerat do steny. Moze to byt pekne urobene, len ci takyto kompromis vyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tam dala len nejaky pult pri stene a stol do inej casti, ako som pisala, napr.do obyvacky,ale bez podorysu je to na nic..
Odpovedať
ja podorys mam nakresleny v inom dokumente..nie je to format jpg..... hapci ..aj ja som nad takym riesenim rozmyslala..zatial mi staci stol pre dvoch a obcas rozkladat a do inej miestnosti ho neviem dat...neviem, kto tie byty projektoval :-S
Odpovedať
tak z toho urob jpg. v com to mas ulozene?
Odpovedať
a čo tak stôl pokračujúci od kuch. linky? alebo ako píšeš nejaký skladací....
Odpovedať
ešte možno niečo takéto... nie všetky sú dizajnovo krásne, no ber to ako inšpiráciu, možno by sa dalo také niečo vyrobiť a aj krajšie...
Odpovedať
Článok sa načítava...
úzka kuchyňa
Odpovedať
tyli - dakujem za napady :-)
Odpovedať
Ahoj, moja kuchyna ma rozmer 195 x 520 cm..., stol mame pod oknom, skus sa inspirovat mojimi fotkami :)
Odpovedať
@helenahela1 dnes som natrafila na túto fotku a možno by to nolo dobré riešenie. je to stôl, ktorý môžeš používať ako konferenčný stolík v obývačke a v prípade potreby sa dá dať do výšky jed. stola a rozložiť na väčší... môžem poslať kontakt do IP...
Odpovedať
@tyli - ten je perfektny. Mozes poslat kontakt aj mne? D. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nepodarilo sa mi najst lepsie foto, ale dobre riesenie bolo v tej sou Dum snu na Nove - mali to akoze pokracovanie pultu na takej chromovej nohe, ale dalo sa to otocit do priestoru a byt ako stol...aspon taky detail,co som nasla, uz to neviem inak popisat... (btw dobra hovadina na stranke dumsnu sa neda najst absolutne normalny obrazok kuchyne, neviem o co im islo zas....)
Odpovedať
Profilova fotka
ti je este jeden pokus, co som nasla 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
2 napady mensieho stolovania v malej kuchyni...
Odpovedať
páči sa mi ten sklápací stolík.
Odpovedať
Profilova fotka
VŠETKO ČO STE DALI VYZERÁ ÚPLNE SUPER 8-) ja som uplne za sklapacie stoliky do hoc ktorej izby alebo zavesovací na balkón ktorý sa da kedykolvek zvesit... v lete sa da pre dvoch kludne aj na balkone stolovat,pokial mate balkon :-) a ten zasuvaci nad radiator co pridala cerler je tiež prešpekulovany :-o 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?