Ako vyriešiť bauringovú kuchyňu?

Nemá tu niekto super nápad ako prerobiť, respektíve vyriešiť bauringovú kuchyňu??? najviac nás trápi ako vyriešiť sedenie. chceli by sme len niečo ako barpult pre 2 ???
Odpovedať
veď pofoť ju a vytvor si album. isto sa niekto nájde, kto poradí :) čo dáte ako sedenie tiež záleží od toho akú veľkú máte kuchyňu...
Odpovedať
Ak mi pošleš rozmery a mail, tak ti pošlem niekoľko riešení. Robím v kuch.štúdiu a bauring mám každú tretiu kuchyňu. máte klasický bauring, kde máte v rohu stupačku a následne za celou kuchynskou linkou vedenú vodu a plyn a nieje to možné zasekať do steny, či? Ešte napíš, či chceš rovnú kuchyňu alebo do L /s barpultom vlastne U/ Najčastejším riešením, teda ak máš ten typ, čo myslím je, že pred stupačky sa dá vysoká skriňa, kde je hĺbka upravená podľa hĺbky stupačiek a vo vnútri skrine sa spravia dvierka pre odpočet vodomerov..., potom nejaký priestor, varný panel + rúra, drez najčastejšie do rohu... Ešte záleží, akú chceš chladničku, či vstavanú alebo voľnestojacu a či máš priestor ešte vedľa dverí oproti stupačke. V skratke ak chceš, pošli rozmer na meggie1984@gmail.com a niečo vymyslíme. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?