Ako uskladniť veľkú dosku na cesto?

Profilova fotka
Kedysi som mala v linke na paneláku pod jednou policou lišty, kde som dosku na cesto zasunula. Z Decodomu mi prišla linka aj s fóliami do šuflíkov, ale takáto potrebná vec mi tam chýba. Ako to máte poriešené vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz sa s takymi vecami moc nerata pri tych modernych linkach. Len proste najst nejaku skaru medzi nejakymi polickami alebo inymi spotrebicmi a tam to dat :/ alebo hore na linku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Niekde jej isto nájdeš miesto. Ak máš väčšiš šuflíky na hrnce, môžeš ju dať aj pod ne, však ju asi nebudeš vyťahovať každý deň. Alebo niekam do komory. Teraz je taká modrená doba, že žienky vaľkajú cesto či na ostrove alebo priamo na linke
Odpovedať
@rolandik Najlepšie je nemať veľkú dosku na cesto. Ja mám pracovnú dosku zo žuly a nej robím všetko :-)
Odpovedať
@rolandik ja som vyriešila veľkou silikónovou podložkou tescoma umyjem zrolujem hotovo fungujem tak už 6ty rok a nemenila by som jediná nevýhoda nesmieš na nej krájať...
Odpovedať
ja som na toto nastastie myslela a nechala som si na kraji kuchynskej linky pod pracovnou doskou taku zvislu vysoku otvorenu policku, tam sa akurat vojde velka doska, lopariky, valok a vsetko potrebne :) v barovom pultiku mam rovnaky priestor, prave pri umyvacke, a tam mam zase uskladnene tablety, sol, lestidla a vsetky vecicky do umyvacky. Ked uz mas kuchynu hotovu tak asi ti ostava uz len byt kreativna a niekde doske najst miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam ju zavesenu v špajzi za dverami.
Odpovedať
Tiež ju mám V spajzi
Odpovedať
zrusila som ju. Vacsinu cesta viem spracovat priamo na pracovnej linke aj ked teda mam aj silikonovu podlozku na spracovanie cesta. Rezance nekrajam a vsetko ostatne ide v pohoda aj na prac doske Ale ak chces pod policu do linky, tak sa daju tie kolajnice kupit. Niekde na webe so stolarskymi potrebami som take vudela. Alebo dat ohnut dva hlinikove plechy. nejakemu sikovnikovi a namontovat.
Odpovedať
listy sa daju dokupit a nanontovat pod policku nejaku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinaina To je dobrý nápad... ja mám 150m na cintorín a tam je žulových dosiek až-až. Už viem, kde budem robiť cesto. :-D :-D :-D
Odpovedať
@jamk1 este si vyberies na kom nakrajas rezance :-D :-D :-D :-D Este dobre, ze ludia zacali aj do hrobov investovat, na brusenom betone by si toho moc nenavalkal, zato na lestenej zule, to pojde paradne ;-) Aj marcipan. Na dvojhrobe aj poradnu strudlu natiahnes :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Ta ne? :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzanale Ja pouzivam ties taku istu silikonovu podlozku ako ty a to je vyhoda umyjem vysusim a zrolujem a dam do suflika.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja používam dosku na ochranu pracovnej dosky. Vždy som to takto robila a dosku na cesto mám už tretiu. A na linkách bola pracovná doska stále pekná. Tiež ju mám zavesenú v komore, ale už mi aj spadla a skoro ma prizabila :-o . Napísala som do veľkoskladu pre stolárov, ak existuju tie lišty hádam ich budú mať.
Odpovedať
Profilova fotka
Cely tento problem mi pride tak povediac smiesny, ozajta to az tak moc trapi???
Odpovedať
Dosku v spajzi,ale skor ma trapi,ze nemam kde upevnit mlynceky,ked meliem mak,orechy alebo strojcek na domace cestoviny. Na to nesmiem zabudnut pri vyrobe linky,aby tam bola vysuvna doska,kde ich upevnim.
Odpovedať
@hoblinka13 este mas rucne mlynceky? My mame na to robota... Ja s tym jaternice a klobasy plnim... https://m.alza.sk/eta-gratussino-brav...
Odpovedať
jój, že by som sem chodila s takýmto problémom :) isto máš nejakú špajzu doma, tak isto nebude moc veľkým problémom ju mať tam a nie v linke, ak na ňu v nej nenmáš nikde miesto. pochybujem, že pečieš každý deň aby si ju musela mať neustále poruke
Odpovedať
Ja ju mám tiež povesenú v špajzi. Ale suseda ju ma permanentne na linke, kde krája, dáva horúci hrniec a pod., lebo má drevenú kuch. linku a nechce ju poničiť.
Odpovedať
nevieš čo s fišpretom?
Odpovedať
Profilova fotka
Keby som ja chcel mat takyto problem. Bars kam sa isto zmesti. Ono nie je predsa nic na tom, ze ju v novej linke budes mat niekde inde ako v starej, ci? Pouzivas ju vari kazdy den?
Odpovedať
@martineko mozno ano, co ty vies?? :-D :-D Ale tiez si myslim, ze jej najde vhodne miestno kde ju uskladni. S tym trebalo pocitat, ze ked bude nova kuchyna tak veci budu mat ine miesto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nemáte konštruktívnu odpoveď, je nanajvýš trápne, že ste sa zapojili. Odkedy má smartphone každý trulo, diskusné fóra stratili úroveň. Ak sa vám zdá môj problém malicherný, prosím nestrácajte čas a riešte svoje dôležité veci! Ďakujem, že sa už nezapájate, keď dosku nemáte zasunutú v linke.
Odpovedať
Profilova fotka
Napada ma jednoduche riesenie co tak spravit si dve policky pod sebou ? Nech manzel zbehne do nejakej stolarskej firmy alebo hornnach obi da si odrezat dosku na vnutornu sirku a hlbku skrinky v spojovacom materialy kupi tie cupliky na police vo vatcsine kuchynskych liniek je viacej dierok na policky takze by nemusel ani nic vrtat jedina nevyhoda spodna policka bude asi o 5 cm mensia a mate odkladaci priestor pre dosku na cesto ak tam nebudu dierky tak nech to vymeria a podla potreby a navrta nereba moc tlacit opatrne a hotovka Teda pokial mate skrinku kam sa doska vojde na lezato lebo volakedy boli velke dosky cca 60*100 teraz sa robia mensie
Odpovedať
Profilova fotka
@sappa Ďakujem za tip. Celkom sa mi to pozdáva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?